Vztah mezi andulkami a kolíčky

Obrázek uživatele Tom_Peterson
Fandom: 
Drabble: 

Mám dvě andulky. Ty se baví, a když už se nudí, dělají pytlíkoviny. Třeba máma prala prádlo a chtěla ho pověsit. Šla tedy ke kyblíku. Vykřikla: „Kde jsou všechny kolíčky? Udělám oběd a běda, jak se do té doby nenajdou!“
Kolíčky jsme začali nacházet hned. Au! Na první jsem šlápl v koupelně. Máma šla vařit polívku a další našla na podlaze v kuchyni. Andulkám byla zavřena klec, protože měla dno plné kolíčků. Brácha šel na záchod, a když chtěl otevřít poklop, uviděl kolíčky za mísou. Andulky dostaly domácí vězení. To byl den! Od té doby byly všechny kolíčky na místě.

Závěrečná poznámka: 

Žít s andulkami je občas pěkná fuška. Občas, když je na stole, tak se vykaká na ubrus, občas jí vypadne peříčko...
Co se stane dál? Počkejte si na další drabble.

Komentáře

Obrázek uživatele kytka

Pěkné!
Taky jsme měli andulku Pepíka, ale ten směl létat jen v pokojíčku :-)

Obrázek uživatele Tom_Peterson

Milá kytko Pepík je časté jméno andulky. On může létat v ložnici a kuchyní když se nevaří!!!

Obrázek uživatele Hippopotamie

:))) Připomnělo mi to mého dávného Bobíka. Když jsem si dělala v kuchyni domácí úkoly, chodil po stole a ozobával mi sešity ...

Obrázek uživatele Tom_Peterson

Náš Pepík občas leze na stůl a vykaká se.(:.Když Pepík na stole ozobává sešity tak ho chytneme když papá sešit z matematiky.(:

Obrázek uživatele Chrudoš Brkoslav Štýřický

To tedy byla spoušť!

Obrázek uživatele Tom_Peterson

(:(:(:

Obrázek uživatele Keneu

To jsou ale nezbednice! Líbí.

Obrázek uživatele Tom_Peterson

To jsem psal proto abych vám zpříjemnil den.Jsou tak nezbední až se mě z toho dělá špatně.Třeba házení kolíčků za záchod bléé):

Obrázek uživatele Tora

Au, šlápnout na kolíček! To je určitě stejný, jako když se šlápne na Lego, fuj.
Dobrý drabble!

Obrázek uživatele Tom_Peterson

Je to asi tak bolestivé jako kdyby jste si na palec hodili 5 kilové kladivo. Lego je taky bolestivé mám nepříjemnou zkušenost.):

Obrázek uživatele strigga

To je pěkný :) vzpomněla jsem si na modrýho anduláka, kterýho jsme kdysi věnovali prarodičům, ten byl taky takhle činorodej :) jmenoval se Pepin, přezdívkou Pípoš, protože kromě jiného pořád něco drmolil :)

Obrázek uživatele Tom_Peterson

Pepíček občas řve jak pavián .Asi od 90 do 120 Db.Když řve tak se to nedá poslouchat ):.Jinak Pepova fotka je moje profilovka.

Obrázek uživatele Killman

Kdysi jsem měl andulku, ale udělala tu chybu, že ulétla když jsem šel čistit klec - kočka ji chytila asi tak za vteřinu...

Obrázek uživatele Tom_Peterson

Jo jo andulky a kočky mají špatné vztahy.):Správně je když se andulce čistí klec a je doma kočka tak by měla být uzamčena a okna uzavřena aby se neprošla a nechytila ji.):

Obrázek uživatele Alešandr_Veliký

A našli jste kolíčky celé anebo na kousky?

Obrázek uživatele Tom_Peterson

Alešandre veliký to je otázka.Byly z části celé a z části rozbité.Třeba když jsme je vytahovali zpoza záchodu tak jsme je rozbili.(:(:(:(:

Obrázek uživatele Tom_Peterson

Napsal jsem ten drabblík abychom se pobavili a napsali jsme si zkušenosti o andulkách.Jinak kolíčky které se hledají po celém bytě tak sem smál protože to bylo tak šílené a někomu se to mohlo zdát nemožné co všechno dokáží andulky.

Obrázek uživatele KattyV

Když už jsme u toho vzpomínání na andulky - ty naše nám sežraly všechny kytky. Zůstaly nám jenom pahýlky. :-)

Obrázek uživatele Tom_Peterson

KattyV když vám sežraly všechny kytky nebylo jim potom špatně ? Někde jsem četl že andulkám nesvědčí všechny pokojovky. S andulkami které by jedly kytky nemám zkušenost všechny které jsem měl tak jedly jenom trávu a ovoce s zeleninou.(:

Obrázek uživatele mila_jj

Jó andulky... jedna z našich byla elektrikářka, uměla zkratovat domovní zvonek zobákem a vyzváněla. :) Budu se těšit na další, dávám si tě do oblíbených.

Obrázek uživatele Tom_Peterson

mila_jj andulka elektrikářka musela být úžasná.(:No ale zase jste si museli dávat pozor aby se vám nepřiskřípla mezi dveře.Jak to vůbec dokázala ???????????

Obrázek uživatele Tom_Peterson

Jsem rád že píšete vaše vzpomínky na andulky.Někdo ji měl někdo ji má .Hlavní výhody andulek jsou : Stačí jim věnovat 45 minut za den . Krmení je nenáročné stačí proso senegál a občas jim dávám vařené vajíčko nebo zeleninu a ovoce. A můžete si s ní/m
hrát klidně celý den.

-A A +A