Není to vůbec jednoduchý, abyste věděli

Obrázek uživatele Tora
Úvodní poznámka: 

Váhala jsem, moc jsem váhala mezi tímto drabblem a pak tím mým nejsmutnějším, ve kterém jsem se rozloučila se Silverem.
Nakonec ale zvítězil život a humor. Kéž by to tak bylo vždy i v životě.
Letos se tedy rozloučíme spolu s naším černým kocourkem Jájou, naší malou nenasytnou černou dírou.
Moc věřím, že se Jája zúčastní i příštího ročníku. Původní téma bylo Mozkobouření. A v Jájově mozečku to bouří stále...

Drabble: 

Už vstala, už jde, hurá, už je v kuchyni! Bude jídlo! Jé, hele, plyšmyš! Co já se jí nahledal! Hele, bude maso? Bude maso? Nebude, neotvírá lednici, co to bereš? Ukaž... Bude lososová? Bude losová? Je to lososová! Jak to, že ji má v misce Tobiáš? Kde mám misku já? Miskoooo! Co to máš? Máš maso? Ukaž! Fuj, zelenina... Kde mám misku? Proč mě někam neseš? Hele, miska! Jé, lososová! Paštika! Tu miluju! Co má Čenda? Určitě hovězí, to miluju víc... Uhni! Ukaž! Fuj, granule! Kam zas jdeš? Bude maso? Chleba? Proč jíš chleba? Kam mě zas neseš? Hele, miska...

Komentáře

Obrázek uživatele Aries

:-) to si pamatuju, pobavilo znova

Obrázek uživatele Tora

to jsem ráda

Obrázek uživatele Arenga

Moje oblíbené!

Obrázek uživatele Tora

tak to je prima!

Obrázek uživatele Faob

Komentuji podruhé, ale teď vidím jiný přínos: vkládáme miláčkům své vlastnosti (a oni je asi vstřebávají!), čímž se chtě nechtě dotýkáme nějaké univerzality: a není-li teologicky nesmírně zajímavé, jak s každým větším výběrem (svobodou) a s každým rozhodováním, byť ne v našich rukách, stoupá příliv mozkobouření?! Klobouček.

Obrázek uživatele Tora

Ano, letos jsem měla rozhodování těžké. Ono já sama u sebe vůbec špatně určuji, co se mi líbí víc nebo míň, a to srdcovější by asi bylo to o Silverovi. Na druhou stranu nechtěla jsem končit smutně, proto vyhrál Jája. Díky moc za velkou podporu a komentáře napříč všemi mými drabblíky.

Obrázek uživatele strigga

Jája mě nadchl tehdy i teď, musí to být úžasný třeštidlo ;)

Obrázek uživatele akai

Tak bych nějak řekla, že přesně takto to musí vypadat v mozcích většiny domácích potvůrek/mazlíčků/jakkoliv je kdo nazve :D až bude naše zvířectvo příště dostávat nějakou tu kost, určitě si na tohle vzpomenu:)

-A A +A