Jak to mělo dopadnout

Obrázek uživatele eliade
Úvodní poznámka: 

Doufám, že tam toho patosu není málo...

Fandom: 
Drabble: 

Draco to věděl od chvíle, kdy se poprvé potkali. Věděl, že Harry bude hrát v jeho životě důležitou roli.
Zpočátku si však nechtěl přiznat, že to bude role nejdůležitější.

Až nakonec pochopil. Pochopil, že nenávist je často jen potlačovaná láska, že jejich příběh byl vepsán ve hvězdách od počátku věků.

Věděl přesně, co teď musí udělat.

Jenomže pak…

---

„Nerad vám to říkám, ale ten konec musíte přepsat. Už takhle mají v některých zemích problém, že se ve vašich knihách objevuje magie. Ale aby byl hlavní hrdina gay? To by neprošlo…“

„S někým ho ale spárovat musím. Tak co třeba… Ginny?“

Komentáře

Obrázek uživatele Alešandr_Veliký

:))

Obrázek uživatele gleti

chacha, povedené

Ahoj Eliade, bohužel tvé drabble nemůžeme uznat, protože obsahuje realitu. Drabble mělo být pouze fanfiction. Díky za pochopení.
Nif

Obrázek uživatele eliade

Ahoj Nifredil, to mi tedy připadá jako velmi přísné hodnocení, protože to (nejspíš) není realita, nýbrž realita našeho světa v rámci fandomu Harry Potter, ale asi to chápu. Na druhou stranu mi přijde poněkud nespravedlivé, že mi toto napíšete 6. května, když už je DMD ukončeno a já nemám šanci napsat další drabble, takže skončím se 29 body místo 30. Předpokládám, že už není možnost drabble opravit (i když nevím, jak bych toto opravila, vzhledem k tomu, že drabble stojí a padá na tom vysvětlení pod čarou) nebo napsat nějaké náhradní drabble na jiné téma?

Ahoj, ad fandom realita: já samozřejmě chápu, že tohle se nestalo. Ale samotný fakt, že tohle se v reálu nestalo, neznamená, že to není "fandom" realita a ten byl pro tuto konkrétní challenge vyloučen. Je mi to líto. Stejně jako by neprošlo psaní o jakýchkoli jiných reálných lidech. Pokud jsi měla pochybnosti, mohla jsi se zeptat v komentáři k tématu.

Bonus fanfiction byl platný do 29.4.2020. I kdybych ho začala opravovat hned po jeho skončení, pravděpodobně bych to nestihla v rámci jednoho dne, který zbýval do konce dubna, a neměla bys tak jako tak čas na to napsat si nové drabble v rámci doplňujícího bonusu (pro úplnost, bonus nelze nahrazovat v rámci doplňujícího bonusu, musela by sis nahradit obyčejné téma). Nezlob se na mě, ale kvůli opravě bonusu, který si stejnak nelze nahradit, na značkách o půlnoci u počítače opravdu stát nebudu.

Mně mrzí, že ti neuznávám zrovna ono jedno drabble, které ti chybí do 30. Na druhou stranu, bylo možné získat celkem 34 bodů. Pokud jsi chtěla mít jistotu 30 bodů, měla jsi další 4 témata, na která jsi mohla historicky (nebo v nahrazovacím bonusu) psát.

Je to určitě chabá útěcha, ale ono o ty body zas tak nejde a ty sis dubnovou challenge pravidelnosti psaní splnila. Minimálně 30 drabble jsi skutečně napsala - bez ohledu na to, zda máš za všechna drabble bod nebo ne;)

-A A +A