Aries - Záhada zmizelého spisovatele

Obrázek uživatele sos

Druhé okénko v adventním kalendáři se otevírá a na milovníky detektivek pod ním čeká Záhada zmizelého spisovatele.
Čtěte!

***

Proniknout do utajeného magického světa a zažít nevídané dobrodružství, to by chtěl ledaskdo. Jenže druhá strana může mít na věc jiný názor. Utajení má mnoho dobrých důvodů a amatérské pokusy o odhalení zakázaných tajemství čarodějové nelítostně odrážejí. Z toho má pořádně zamotanou hlavu soukromá vyšetřovatelka Lada Durmanová, která otevře zapomenutý případ a začne pátrat po osudu příliš zvědavého mládence. Zápolí s neochotnými a zapomnětlivými svědky a brzy se ukáže, že někomu její všetečnost není po chuti. Čelí nástrahám mocných nepřátel a zdá se, že ani Vyšehrad nestojí na její straně. Bez pomoci Břetislava Sojky a Evžena Vulpese se proto neobejde.

Komentáře

Obrázek uživatele mila_jj

To je naprosto přesné. A jsem moc zvědavá, jak celá povídka dopadne. Držím všem aktérům palce. Povedlo se ti napsat opravdu napínavý příběh.

Obrázek uživatele Aries

Díky

Obrázek uživatele Eillen

Já se omlouvám, ale v půlce jsem bohužel přestala číst. Ne, že by mě to nebavilo, ale měla jsem toho moc a prostě nebyl čas. Takže přiznávám bez mučení, že si teď čekám na konec a pak si to přečtu celé v kuse :)

Obrázek uživatele Aries

Já to úplně chápu, na začátku jsem se i snažila, ale pak se mi to spletlo dohromady, takže něco čtu průběžně a u ostatních čekám na konec, abych to vzala jedním vrzem.

Obrázek uživatele Aveva

A proto jsou tu upoutávky, aby čtenáři viděli, které příběhy skutečně dospěly ke konci :)
Obrázek uživatele Aries

Jo, to byl dobrej nápad

Obrázek uživatele Tora

Čtu poctivě od začátku (taky ne vše, ale tuhle ano) a moc mě baví. Ale stejně se chystám ji pak jednou pročíst celou naráz, protože jsem určitě spoustu věcí přes ten týden vždycky pozapomněla.

Obrázek uživatele Aries

To mě moc těší

Obrázek uživatele kytka

Napínavý seriál, doporučuji všem. Patří do mého top výběru, kterého jsem se odmítla vzdát, i když jsem přestala stíhat.

Obrázek uživatele Aries

Ó děkuji :-)

Obrázek uživatele neviathiel

Já stíhám číst pořád, vědělas to?

Obrázek uživatele Aries

Co ti zbývá ;)

Obrázek uživatele Wee-wees

Celej rok si říkám, že to musím začít číst. No, taky už asi počkám na vánoční prázdniny, až to bude celé a budu mít snad volno na čtení. :)

Obrázek uživatele Aries

Budu potěšena :-)

-A A +A