Hrot minulosti

Obrázek uživatele Kitsune's Sun
Fandom: 
Drabble: 

Byl utahaný. Byl velmi utahaný. Plahočil se dlouhé kilometry. Sestoupil do údolí, vyškrábal se na kopce, přebrodil říčky a potoky. Nohy necítil, nesly ho jen setrvačností toho, kdo musí jít, i když mu už fyzické síly došly. Kraj vůbec nevnímal, rozlil se mu do jednotvárné směsice zeleně, hnědi a jiných odstínů.

Míjel kolemjdoucí bez povšimnutí, a i kdyby to byla nějaká známá tvář, tak by ji nebyl poznal, a ani lidé by nepoznávali jeho. Otrhané a obnošené oblečení mu na vyhublém těle jen viselo.

Jako ubohý vyděděnec tohoto světa utíkal před osudem, který chvátal za ním, aby ho nemilosrdně dostihl.

Závěrečná poznámka: 

Tímto bych chtěl poděkovat všem, co se podíleli na letošní organizaci drabble - byli jste skvělí. Děkuji i těm, kteří si početli a občas i ohodnotili mé drabble - jste mou velkou motivací a vždy mám radost, když se mi něco povedlo. Minulý rok byla má premiéra, nestihl jsem všechna drabble témata, tak alespoň letos jsem nic nevynechal. Těším se na další ročník! Přeju všem všechno dobré.

Komentáře

Obrázek uživatele Aries

Píšeš moc zajímavě. Těším se na příště

Obrázek uživatele Faob

Působivě podaný kousek, takový kainovský motiv...

Obrázek uživatele Esti Vera

Líbí, velmi pěkně vybudovaná atmosféra!

Obrázek uživatele Evangelista biolog

Moc povedené. Líbí se mi, jak je v tom skrytý velký potenciál na celý příběh a přitom to funguje krásně i jen tak samo o sobě.

-A A +A