Co bylo není, a naopak

Obrázek uživatele Zuzka
Úvodní poznámka: 

Kapitola dvacátá z mnoha.
Pairing: Kitty/Collins, Bingley/Darcy, Caroline Bingley/Lady Catherine
Warning: 15+, het, slash (v sérii, ne nutně v této kapitole), postavy absolutně OOC
Jak by všechno bylo, kdyby to bylo úplně jinak.

Drabble: 

"Manžílku," cvrlikala Kitty, "jakpak ses dnes měl?" ovinula příchozímu bílé paže kolem hrudi a přitiskla se k němu. Denně děkovala osudu, že právě ji si na Longbournu vyvolil. Život bez něj by byl pustý.
"Má nejmilovanější!" otočil se k ní a vtiskl jí polibek, "Raději ani nechtěj vědět! Po celou dobu mé návštěvy na sebe ti dva chlíváci pokukovali. Už se otevřeně oslovují jmény! Chaaarlesi," pitvořil se. "Jestli se to provalí, jak k tomu přijde naše paní? Základy Rosingsu se otřesou!"
A možná se zhroutí zcela, až svitne, kde se probouzí Charlesova sestra, pomyslela si Kitty. Mlčela však, nedočkavá soumraku.

Závěrečná poznámka: 

"Jak tu nebude dvacet komentíků, nezveřejním další kapču."

K fanfikci jsem přišla přes HP hrůznosti na všemožných blogíscích. Ne, tehdy jsem nepsala. Zato jsem krátce žrala vše předhozené, nepřístupné a přiblblé. Naštěstí jsem brzy narazila na glosy a můj čtenářský apetit byl pozvednut na vyšší úroveň.
Na HP si ale zatraceně netroufám, moje paměť už mnohé vytěsnila a jak jsem koukala, skvělých fanfikcí už je tu na něj dost. Tak jsem se držela svého kopyta. Na Austenovou a spol. taky existuje mnoho a mnoho a mnoho fanfikcí, ale už je raději nečtu. Narazila jsem na pár těch nepřístupných a... No, řekněme, že čím jsem starší, tím raději mám dodržování kánonu.

Komentáře

Obrázek uživatele Saphira

Paradoxně mě na tom nejvíc šokuje pairing Kitty/Collins :D ale mě asi děsí Collins v páru s kýmkoli :D

Obrázek uživatele Zuzka

mně taky :D
Tenny mi tuhle dávno doporučila fanfic s párem Collins/Lydia, ale přiznám se, že jsem to nedokázala dočíst, tak ani nevim, jak to dopadlo...

Obrázek uživatele Terda

Káč. Jo taky jsem měla období, kdy jsem hltala fanfikce. K mému štěstí (nebo smůle) jsem se asi nikdy nedostala k těm úplně úplně nejzoufalejším. Vlastně jsem velmi záhy objevila časožrouta a potterpovídka a žrala Tess a Danaea další. :D A díky tomu jsem objevila DMD. :D

Obrázek uživatele Danae

No panečku, to jsou austenovské orgie :D Ale hrozně by mě zajímal osud hypotetického manželství Collins/Kitty. Obávám se totálního krachu :D
Obrázek uživatele Zuzka

taky bych ho očekávala :D

Obrázek uživatele Kleio

Křestní jména?! No to je škandál!!!

Ale představa, že Caroline Bingley je lesba se mi líbí už od... Lost in Austen (je to odtamtud, že jo?). Nicméně lady Catherine bych jí asi nepřála. I když svůj k svému.

A je to bžoí! :D

Obrázek uživatele Zuzka

:))) Kdo ví, jak si říkají v soukromí!!!

Jojo, to bylo v Lost in Austen :)
Dík!

Chechtám se. V první řadě drabble a v druhém komentářům:) dík všem.
-A A +A