S díky odmítám

Úvodní poznámka: 

Podfandom Já a kloni

Fandom: 
Drabble: 

"Ale Gwen, to je přece skvělé, ne?"
Gwen se kysele usmála. Pro sebe, přirozeně.
"Já vím, ale jak vidíš," zamávala datapadem, "jsem zcela saturována pro příštích," nahlédnutí do datapadu, "deset let... přibližně."
"Ale Gwen, on jmenovitě..."
"Plně saturována!" opětovné zamávání datapadem, "Obi-Wane, jsi diplomaticky zdatný, výmluvný, úžasný a výstavní. Vysvětli, prosím, že tuto úžasnou a až skvělou nabídku nemohu přijmout. Kancléř to dojista pochopí. Jsou tu reprezentativnější Jediové. Důstojnější. Schopnější. Silnější."
Když se za Kenobim zavřely dveře, Gwen vzdychla. Důvod, proč se odmítala pohybovat v blízkosti Kancléře byl jiný. Hledala důkazy o zradě, nepotřebovala, aby jí podezřelý koukal přes rameno.

Závěrečná poznámka: 

Stále lituji, že ho v Epizodě I Yanna nesejmula ostřelovačskou puškou, když na konci dorazí jako novopečený Kancléř na pohřeb Qui-Gona...
Ale vlastně by se věci nestaly, tak jak se staly...
Ale zmlátit ho někdo moh, ne?

Komentáře

Obrázek uživatele Terda

Dobrý (omlouvám se, poslední dobou nemám kapacitu na květnatější komentáře)

V pohodě.

Obrázek uživatele Zuzka

"Výstavní" :)))) muhehe

Je to pravopisně správně, žejo?

Obrázek uživatele Zuzka

jasně že jo!

Mě zmátly ty uvozovky :)

Obrázek uživatele Zuzka

to jenom, že cituju. Prostě mě tohle slovo ve spojitosti s ním dostalo. Protože to sedí.

:)

Obrázek uživatele Champbacca

Tyjo, zmlátit ho nás nenapadlo, ale, a to je to divný, ani ho strašně vožrat...
Tak holt s nějakým dalším diktátorem.

Hele, máš na to spooooustu času. A já se klidně přidám. Ke zmlácení i ožratí. Přinejlepším se ztrapní, při nejhorším mu bude jenom při střízlivění blbě. Beru oboje :)

Obrázek uživatele Champbacca

Uvidím, možná ještě najdu v životopise nějakou díru, která potřebuje zaplnit :D

Obrázek uživatele Faob

Skvělé zapracování tématu, ano, když navenek vysvětlujeme naše jednání něčím (vcelku uvěřitelným a pochopitelným), ale ve skutečnosti sledujeme ještě úplně jiný cíl, tak v tom je zakopaný pes (hrozně mě nebaví zpětně vysvětlovat, jak jsem zadání splnil, tak se snažím být explicitní až doslovný, což ale není zrovna kreativní uchopení výzvy: o to více klobouček všem, kde se nebojí splnit, ale významově, nikoli nutně formálně!!!)! Závěrečná poznámka zaujala velmi, to mám vlastně i u spousty filmů a příběhů, kdybych je změnil, nemohly by vůbec vzniknout, ale dát tam aspoň některým hnusným a slizkých postavám po papule, to bych rád!

Víš co, možnost pauznout film/příběh, vytáhnout záporáka, nabančit mu, počkat, až se uzdraví, nabančit mu znova, počkat, až se uzdraví, nabančit mu potřetí, počkat, až se uzdraví, vymazat mu paměť a vrátit ho do děje... to by bylo naprosto super a o takovou technologii by se čtenáři/diváci prali..:)

-A A +A