Rada na cestu

Obrázek uživatele Eillen
Úvodní poznámka: 

"Zašifrovaný" návod na cestu pouští.

Závěrečná poznámka: 

Asi není třeba vysvětlovat, že se jedná o zrcadlový zápis... Pro hodnotící osůbku vkládám i celý text, aby si mohla zkontrolovat, že to má opravdu 100 slov.

Text: Vydejte se západní cestou a putujte přímo po dobu dvou dnů. U osamělé skály změňte svůj směr a pokračujte jižně. Po dalších dvou dnech cesty doputujete k první studni. Na studni naleznete černý kámen s číslicí určující počet dnů k dalším studnám. Směr cestky je kolmo od daného kamene. Vybrat si můžete z dvou cest. Delší cestou vám nehrozí nebezpečí. U kratší budete procházet údolím písečných zmijí a štírů. Tato území jsou krátká a dají se překonat během několika hodin. Proto volte cestu za dne, kdy jsou hadi i štíři ukryti. Nechť nad vámi draci bdí a dojdete svého cíle.

Komentáře

Obrázek uživatele Aries

Jo, přesně o něčem takovém jsem taky uvažovala, že bych to využila do seriálu, jenže jsem nevěděla, jak to udělat. Palec nahoru

Obrázek uživatele Eillen

Program Malování je poslední dobou můj největší kamarád :-)

Obrázek uživatele Tora

Přečetla jsem asi tři věty (líná si dojít pro zrcátko) a rozbolela mě hlava. Končím:)

Obrázek uživatele Eillen

Jo, taky jsem se pokoušela to číst a je to běs. Možná by to bylo příjemnější, kdyby to bylo tiskacím písmem, ale takhle se mi to vzhledově líbí víc :-)

-A A +A