Porada

Obrázek uživatele Eillen
Úvodní poznámka: 

NESOUTĚŽNÍ

Předchozí část: http://sosaci.net/node/40995

Včerejší totální nechucus je naštěstí pryč a tak doháním rest. Téma jsem vzala víc obrazně a jsem ráda, že jde o nesoutěžní sérii.

Drabble: 

„Tak jo, pánové, je na čase zjistit, kde se Cassidy nachází,“ zahájil Jirka ranní poradu.

„Hele, neumí česky, nemá žádné peníze. Nemůže být těžké jí najít,“ odpověděl nahlas Tomáš to, co mu už dávno řekl v myšlenkách.

„Kdyby to bylo tak snadné, tak už jí máme. Zatím se dokázala skrývat,“ podotkl Jirka.

„Je jedno místo, kde možná něco zjistíme,“ zamyslel se Mirek. „Potřebuje se schovat a nemá prachy. Stačí zajít na jedno místo a slíbit za pomoc protislužbu. Jakoukoliv protislužbu. Jestli je fakt zoufalá, o tom místě se určitě dozví.“

Tomáš se podíval na Jirku. Za zkoušku to rozhodně stálo.

Závěrečná poznámka: 

Další část:

Komentáře

Obrázek uživatele Faob

Ta protislužba mě trochu zavedla (k ní, že totiž nemá prachy...), navíc čtu pozpátku, ale snad to trochu dávám: dají echo, že zaplatí za nějakou službu, ona se to doví a v nutné sháňce peněz přijde nabídnout tuto službu?

Obrázek uživatele Eillen

V podsvětí se prostě ví o místě, kde ti s čímkoliv pomůžou. Za určitou nespecifikovanou cenu. Kterou si mohou, ale nemusí vybrat hned na místě, ale schovat si ji pro strýčka Příhodu.
Takže ona dorazí, požádá o pomoc, a pokud jsou oni ochotní pomoci (v jejím případě dát jí peníze), upíše se jim.

A já si pomalu začínám říkat, že sto slov je obecně málo, ale já se poslední dobou neumím vyjadřovat i bez nějakého omezení počtu slov...

Obrázek uživatele zirafice

Tak to jsem zvědavá, kdepak asi bude?

-A A +A