Warrior, Wizard, Rogue

Obrázek uživatele Gilnar
Úvodní poznámka: 

Tohle jsem vykkradl z komiksu https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10221708779175160, což, doufám, nevadí, jelikož jsem ho taky nakreslil.

Drabble: 

„Takže,“ začal Petr a, vážný pohled upřený na kamarády, obřadně jim předával rybičkou opracované klacky a prostěradla se spínacími špendlíky, zatímco promlouval:
„Já jsem Tarkus Ničitel, barbarský válečník z chladných plání severu. Se svým mečem, vykovaným z železa padlé hvězdy jsem setnul hlavy tisícům nepřátel a rozpáral břicha stovkám oblud. Mojí síle se nic nevyrovná. Ondra je Marchilos Moudrý, mocný čaroděj z tajemného východu. Svou magickou holí dokáže přivolat bouři nebo rozbít skálu a jeho vědění sahá až do tajemného světa stínů za oponou věcí, viděných běžnými smrtelníky. A Verča je Kalopsé Krás.. umm, amazonka... éé... a střílí z luku.“

Komentáře

Obrázek uživatele Oliver

Aby jim amazonka jednu nestřelila. :D

XD
A nezapomeň, že barbar má košili, přes ní vestu, kalhoty a vysoké boty, čaroděj bohatou róbu a amazonka bikiny z přebytků drátěných košil :)

Obrázek uživatele Elluška

A ničitel i mocný čaroděj jsou level jedna a půjdou zbavit hostinec krys. Good luck :D
(dneska začínáme kampaň s partou zhruba desetiletých děcek - kvůli lockdownu bohužel jen po internetu - tak očekávám podobné backstories :)))

Obrázek uživatele Oliver

:D :D dobrou zábavu přeju

Obrázek uživatele Aries

:-))

Obrázek uživatele Killman

:)

Obrázek uživatele zirafice

:-D

-A A +A