Párové sezení

Obrázek uživatele Eillen
Úvodní poznámka: 

NESOUTĚŽNÍ

předchozí část: http://sosaci.net/node/38294

A zase je na čase se trochu posunout s dějem. A ke slovu se dostává Jiří

Drabble: 

Několik měsíců jsem musel chodit na sezení. Prý abych se vypořádal s posttraumatickým stresem. A vyléčil se ze závislosti na drogách. Celou dobu jsem si myslel, že to zvládnu. Ale pak přišlo na řadu sezení v páru.

Seděl jsem u cvokaře a čekal, až Tomáš dorazí. Ozvalo se tiché zaklepání a najednou byl uvnitř. Letmo jsem po něm hodil pohled a hned ho stočil zpět k podlaze.

"Pánové, je na čase, abyste si promluvili," pronesl cvokař.

"Nikdo neví, žes to byl ty," začal Tomáš. "Ale jestli se mě chceš zbavit, požádám o nového kožoměnce. Řekni si a dám ti svobodu."

Závěrečná poznámka: 

O nového upíra nebo kožoměnce nejde jen tak žádat. Většinou si můžete zažádat o nového až po smrti předchozího. Kožoměnce můžete vyměnit i například za situace, kdy dobrovolně poskytne krev jinému upírovi.
No a protože útok s úmyslem zabít vlastního upíra je věc vážná, v tomto případě by Tomáš opravdu zažádat mohl. Že to dosud neudělal znamená jediné - nechce o Jiřího přijít...

Komentáře

Obrázek uživatele Killman

No nevim, jestli je dobrý nápad aby spolu pokračovali...

Obrázek uživatele Eillen

Zase pokud tohle překonají, zvládnou spolu už cokoliv.

Obrázek uživatele Faob

Líbí, letos jsem prostě nestihl některé vyprávěcí série, ale tento střípek dost jasný i bez kontextu - vpletení tématu parádní, "vlastní pravidla" představovaného světa dostatečně originální, ale přitom srozumitelná...! Dobré drabble!

Obrázek uživatele Eillen

Já letos nestíhám číst skoro vůbec. V práci nemáme omezený internet, na telefonu se to čte blbě a doma pak není síla na nic. Říkám si, že mám zase celý rok to dohnat. V květnu toho většinou přečtu nejvíc. Série jsou již hotové a jde hltat jeden díl za druhým. No a oblíbené jednotlivce si dám vždy mezi sériemi.

Děkuji za milá slova.

Obrázek uživatele zirafice

Tak jsem napjatá, jak to bude dál.

Obrázek uživatele Eillen

Stále? Vždyť už je jen pár střípků, ve kterých už se toho zas tak moc stát ani nemůže :-)

Obrázek uživatele Tora

líbí, jsem zvědavá, co bude dál

-A A +A