Nový plán

Obrázek uživatele galahad
Úvodní poznámka: 

Bez znalosti fandomu to bude asi takmer nemožné pochopiť, tak dúfam že sa niekto chytí. Ken Wood je predsa klasické dielo českej fantasy scény! A taktiež môj guilty pleasure.

Možno pár vysvetlivok:
Xylla: hlavná záporná postava, čarodejnica z planety Gameb, ktorá si privolala pozemšťana Kena Wooda a prerobila ho na vraždiaci stroj. Ako to tak býva, trocha sa jej to vymklo zpod kontroly.
Rovnováha: ak by bola Xylla, ako zlá sila príliš silná, dostali by tí dobrí taktiež od Rovnováhy veľkú moc. Preto sa snaží svoje plány koncipovať tak, aby Rovnováhu príliš nevychýlila.

Fandom: 
Drabble: 

Čarodějnice Xylla se zahleděla do svého odrazu, který by většina obyvatel galaxie považovala za odpudivý. Dívala se na svůj téměř bezmocný klon, který jistě neporuší Rovnováhu.
Její třetí oko však bylo poněkud červené a byla nějaká oteklá. Nevadí, na svůj účel poslouží, řekla si a zasunula jí do mozku polyrunové jehlice.

***

Ken Wood uskočil a snadno zarazil meč Xylle do oka až po jílec. Po pár minutách bylo po boji.
„Příliš jednoduché,“ konstatoval znepokojeně.

Pravá čarodějnice mezitím spokojeně sledovala, jak si Xylla 2 vedla a zkontrolovala ostatní klonovací nádrže. Poslední nesla číslo 10000.

Jak teď najdeš tu pravou, Kene Woode?

Komentáře

Obrázek uživatele Faob

Když je někdo trojoký, hned se šestka dává lépe dohromady!!! Pěkné to je, správně střelená, dobře popsáno, Ken Wood jako nebojácný hrdina, Xylla jako prohnaná čarodějnice!

Obrázek uživatele Tora

no to se nahledá, chudák

Obrázek uživatele galahad

Vďaka :)

-A A +A