Tři malá prasátka

Obrázek uživatele Brygmi
Fandom: 
Drabble: 

Žila byla tři prasátka v roce 2019. Prasátko číslo jedna bylo Hipster. Nosilo brýle s tlustými obroučkami, toužilo po vousech a domeček si postavilo z dřevěných palet. Prasátko dvě bylo Ekolog, propagovalo slow fashion a jeho pomeje byly veganské. Domeček si postavilo z přirozeně rozložitelných materiálů. Třetí prasátko bylo Mileniál. Nemělo moc peněz, jeho doktorát byl katastrofa. Domeček si postavilo ze skříněk HURDAL z IKEA.

Vlk přiběhl k domečkům a zarazil se. Ta bydlení byla tak zoufalá, že to pro něj nebyla žádná výzva. S povzdechem šel raději na kebab.
A prasátka si podala ruce, jak to tentokrát šikovně vymyslela.

Komentáře

Obrázek uživatele Aveva

No teda, multikulturně dobrý konec :o)

Obrázek uživatele Brygmi

Na nic jiného mi nestačilo 100 slov. :)

Tak jedno lepší než druhý, jak vidím. A nakonec to dobře dopadlo a všichni se navzájem milovali.

Obrázek uživatele Roedeer

Začali praktikovat polyamory!

Obrázek uživatele strigga

To jsou teda fikaný prasátka :D jen na slovo mileniál už jsem vysloveně alergická, ale to bude tím, že to čtu pořád v práci a vždycky si říkám, proč to proboha furt předkládají, jako by všichni lidi narození v určitým období byli stejní (a stejně špatní). Ovšem na vlka vyzrály skvěle, výtečně Vokoun! :D

Obrázek uživatele Brygmi

Jo, já schválně vybrala něco velmi stereotypního. :) A mileniál vnímám jako označení určitého stavu, který popisuje prostě lidi narozený v určité generaci, neutrální pojem, který ale může být šikovný pro analýzu určité situace. Ale jo, chápu, spousta lidí to teď používá jako nadávku.

Obrázek uživatele strigga

Jo, já vím, ten pojem sám o sobě za to nemůže. To jen že pracuju v novinách a tady má pocit, že se k tomu musí vyjádřit, každej druhej redaktor, tak už mě to nějak vytáčí. :D

Obrázek uživatele Iantouch

To je v první vrstvě hrozná sranda a ve druhé je to vlastně dost smutný obraz naší společnosti. Ale dostal ksem z toho chuť na kebab. :)

Obrázek uživatele Terda

Nevím, jestli mi to připadá vtipné nebo krutě reálné, ale ten konec je skvělej.

Obrázek uživatele Aries

výborná pohádka

Obrázek uživatele wandrika

Super :D

Obrázek uživatele Carmen

Fikaná prasátka a úžasné drabble, taková pěkná aktualizace :D

Obrázek uživatele Elluška

U věty "jeho doktorát byl katastrofa" jsem se začala smát nahlas a nepřestala jsem, dokud jsem si to nepřečetla celé podruhé.
Dobře svěží anekdota :)

Obrázek uživatele Brygmi

Díky moc všem. :)

-A A +A