I say who I am!

Obrázek uživatele Queen24
Úvodní poznámka: 

Název inspirovaný větou, kterou pronesl Freddie Mercury ve filmu Bohemian Rhapsody (ano, viděla jsem ten film 4x) xD

Fandom: 
Drabble: 

,,Tak jak je to správně? Já čekám."
Profesorka netrpělivě poklepává prsty o desku stolu.

Za několik měsíců možná budu kráčet uličkou v naší aule, kde probíhají promoce, a v rukou budu hrdě svírat bakalářský diplom; ten kus papíru, na kterém bude ozdobně vepsáno mé jméno a který bude důkazem, že jsem přežila několik let utrpení, stresu i sebepřekonávání. Že jsem prožila několik let s úžasnými lidmi, získala přátelé na zbytek života a posbírala neuvěřitelné zážitky a příhody. To vše se za tím papírem bude skrývat.

A nebo taky ne. Ale ty čtyři roky plné vzpomínek mi už stejně nikdo nevezme!

Závěrečná poznámka: 

Zítra ráno mě čeká důležitá zkouška. Poslední pokus. Poslední ročník. Bakalářku mám téměř hotovou, v květnu státnice. Pokud ovšem bude mít zítra paní profesorka dobrou náladu. Jinak taky může být všechno jinak...

Ale i přes to, že se náš osud mnohdy ocitne v rukou naprosto cizího člověka, nikdo nemá právo nám diktovat, kým jsme! Rozhodovat o tom, jestli jsme chytří nebo hloupí. Jestli z nás bude inženýr nebo... co vlastně? Nenechte druhý lidi určovat směr vašeho života ;) i přesto, že si zrovna u zkoušky nevzpomenete na těch pár správných slov. Protože to nevypovídá nic o tom, kým doopravdy jste :)

Komentáře

Obrázek uživatele Peggy Tail

Jooooo. To je hezký, jak jsme to zveřejnily hned po sobě a doplňuje se to! Jsi naprosto boží, uplně celá a tvé kotníky jsou nebeské. (:DD)

Obrázek uživatele Queen24

:DDD jsme prostě bóžový xD a naše kotníky jsou tak tlustý že to svět neviděl xD

Obrázek uživatele Regi

Zkouška na apríla - držím palec!

Obrázek uživatele Queen24

Díky :) bohužel to nevyšlo. Ale ještě se nevzdávám..

Obrázek uživatele Faob

Budeš, to si piš. A nikdo Ti je nevezme! Je to krásně mladistvé a dychtivé a pro nás, havrany za zenitem, vzdálené! Držím palce ve všem!

Obrázek uživatele Queen24

Ooo děkuji převelice! :) dodává mi to sílu a odvahu!

-A A +A