Květen - měsíc deseti nej! 2018

Obrázek uživatele sos

Jen několik málo neuvěřitelných a superschopnostmi nadaných osob dokáže přečíst v dubnu úplně všechna drabble. Nám ostatním zbývá květen, kdy můžeme číst a číst a nacházet další a další perly. A protože perly si zaslouží být vystaveny, je tu Květen, měsíc deseti nej! Takže jak na to:

Kdokoli, kdo je na DMD zaregistrován, ať už se účastnil jako autor, komentátor nebo čtenář, může pro ostatní vytvořit svůj seznam deseti nej a klidně ho i drobet okomentovat. Deset nej nemusí znamenat jen „deset drabble, co se mi ze všech nejvíc líbila“, ale může se jednat i o mnohem užší nebo praštěnější výběry – „deset nejlepších drabble ve kterých se vyskytují osoby podměrečné výšky“, „deset drabble s padouchy“ atd. Očekává se, že v případě, že vymyslíte hodně inspirativní kriterium, ostatní se k vám připojí a nabídnou v komentářích své vlastní favority, kteří se kritéria tématu týkají.
Svůj seznam vložte do tohoto tématu úplně stejně, jako byste vkládali drabble. V seznamu musí být vždy uveden autor, název drabblete a odkaz. V ideálním případě vložte název rovnou jako odkaz na drabble, do tagů <a href="www.adresadrabble.cz">název drabble</a> (detailní rozbor v komentáři). Seznam vložte do fandomu "DMD výběr 2018".
Můžete vložit více seznamů „deseti nej“ než jeden, ale pokud to alespoň trochu půjde, snažte se, prosím, omezit na jeden výběr denně. Můžete také počet doporučovaných drabble číselně mírně omezit či naopak natáhnout, když to věci pomůže.

Tak sem s nimi!

Platné do: 
31. 5. 2018
-A A +A