Když to máš, tak to ukaž

Obrázek uživatele Peggy Tail
Úvodní poznámka: 

Asi bych tu měla založit fandom "Tlusté kotníky."
Upozornění: bizarní, ostré, upřímné.

Drabble: 

Sedí vám zadek jinde, než by podle ideálu měl? Například na břiše? Máte nějakou část těla podivně větší či menší než ostatní? Máte prsa na zádech? Visí vám jako dva těstové válce nebo jsou fakt zajímavé? Skřípáte si občas špekem druhý špek? Jsou vaše kotníky tak gigantické, že když nastoupíte do autobusu, tak se nerozjede? Má i vaše tričko velká prsa? Připomínáte bezdomovce či veksláka? Nebo se snad občas cítíte jako kripl z lesa? Připadáte si jako dárek, který se chce rozbalit, ale nemůže, protože se bojí, že adresáta neoslní?
Tak se na to totálně vyserte. Jste dokonalí. Skrz naskrz.

Závěrečná poznámka: 

Reklama na sebe sama, samozřejmě :) Tím myslím, že každý by se měl mít hlavně rád a být sám sebou. To je lepší, než jakýkoli přípravek či kůra.

Komentáře

Obrázek uživatele Aries

Hehe, já vím, jak vypadáš. Ale každá reklama velice přehání, že ano, takže vlastně OK
;)

Obrázek uživatele Peggy Tail

:D Děkuji

Obrázek uživatele KattyV

Hehe, to je ze života. Takto občas lká většina dívek a žen. I ty, u kterých to vůbec není oprávněné. Ono to - buď spokojen se svým tělem - není vždycky jednoduché.

Obrázek uživatele Faob

souhlasím! Jste dokonalé. Všechny. A furt jste na tom o hodně lépe, než kdybyste byly havranem (i ta nejzvláštnější žena je hezčí než nejhezčí havran)! Drabble super!

Obrázek uživatele Peggy Tail

Ale to drabble je věnováno i havranům :D

Obrázek uživatele Peggy Tail

Děkuji vám za milé komentáře. Jen bych ráda podotkla, že kamarád, jehož hlášky jsou tu taky zakomponované, bude mít asi depresi :DDD

No. Jasně, lidi by se sebou měli být spokojeni, netrápit se a už vůbec si nějak zbytečně neubližovat.
Ovšem neodpustím si kontroverzní poznámku: když občas vidím určité těžko přehlédnutelné zadky a stehna najust narvané do úplně těsných kalhot či legín a vystavené na odiv, říkám si, že tak daleko by ta spokojenost se sebou přece jen nemusela zacházet....

Obrázek uživatele Tora

No jo, člověk se trápí vlastně prkotinama. Až časem zjistí, jak zbytečně...

Obrázek uživatele Chrudoš Brkoslav Štýřický

To jsou moudrá slova.

Obrázek uživatele Queen24

Tak ten závěr!! Paráda :-)))) tleskni si kotníkem a ten tlustokotníkový fandom, být tebou, fakt založím..! Podle mě inspirace do něj máš až až :-D ;-)

Obrázek uživatele Martian

Super! :)

Obrázek uživatele Peggy Tail

Děkuji všem :)

-A A +A