Proroctví

Úvodní poznámka: 

Celá Aldorma vznikla na základě jednoho proroctví. Ale tohle proroctví bohužel ovlivňuje lidi i dlouho po tom, co se jeho znění naplní. Michael ztratil maminku hned při svém narození a i když ji nakonec získal v nové manželce svého otce, nikdy se přes svou ztrátu zcela nedostal.

Fandom: 
Drabble: 

Víš, Michaeli, nikdo z nás si většinou nevybírá, jak a kde se narodí a zemře. A ty i tvá máma jste měli takový osud. U nás se říká, že jen smrt a daně jsou jisté. Možná tě její smrt mrzí, možná si ji vyčítáš a možná ji obviňuješ.

Ale nic to nemění na tom, že i ona platí daň za svou smrt. Vědět, že mám dítě, ale už ho nikdy neuvidím, je pro matku opravdu kruté.

Vím s jistotou, že tě miluje natolik, že kdyby měla možnost vybrat si osud, že by raději byla s tebou než umřít při porodu.

Komentáře

Obrázek uživatele Eillen

Nejhorší je, že teď nevím, jak bych při té nabídce reagovala. Dřív bych asi bez váhání do Aldormy odešla, abych mohla být s Michaelem a ostatními. Ale teď... Nedokázala bych opustit tenhle život. Je někdy těžký, ale je krásný.
Takže i když Aldorma existuje (to mi nikdo nerozmluví), budu si říkat že je v alternativním vesmíru a stalo se to jiné Lence.

-A A +A