Omnia tempus habent XVIII.

Obrázek uživatele Profesor
Úvodní poznámka: 

Předchozí zde.

Drabble: 

Daniel von Drak (37), agent aktivní zálohy, správce brány M-sacra, kryptozoolog a pedagog. Zahynul při rutinní misi doprovázení výzkumného pracovníka.
Veterán speciálních misí, který se proslavil větou "Já nic, já muzikant!", kterou pronesl po misi "Zpěv" (ve skutečnosti neuměl hrát na žádný hudební nástroj), skončil život pádem do kvantové anomálie, která se objevila v oblasti, kde se pohybovala skupina doprovázející profesora z Katedry tempolociální fyziky Přírodovědecké fakulty Jihočeské univerzity.
Von Drak působil v české provincii jako správce školních sbírek vzniklých v místě brány M-sacra a gymnaziální pedagog. Za výzkum tunelové amphifauny byl oceněn Lochnesskou prémií pro vědce do 35ti let.

Závěrečná poznámka: 

Následující zde.

Komentáře

Obrázek uživatele Aries

Teď jsem zvědavá, kde seženeš ten optimismus

Obrázek uživatele Profesor

Optimismus tomuto přece předcházel...

Díky za komentář.

Obrázek uživatele Aries

a jo, to byl ten Jindřich, pardon. Tak můžeš klidně najet na pesimismus ;)

Obrázek uživatele Profesor

nenajedu-li. Optimistická jsem ještě nebyla.

Obrázek uživatele Peggy Tail

"Lochnesskou prémií pro vědce do 35ti let" :D Káč.

Obrázek uživatele Profesor

Pěkné, že?

Díky za komentář.:-)

Obrázek uživatele Faob

řekl bych, Tvé tiše se smějící Ty, takové jemné, skoro skryté fórky na pozadí velmi seriózního až vědeckého pojednání. Kvůli Sudičkám doporučuji úvodní větu dát do úvodní poznámky a do drabblete něco přidat, před tímto "uvozováním" v drabbleti výslovně varovaly...

Obrázek uživatele Profesor

Opravdu jsem ráda, za upozornění. Já neměla čas číst podrobnosti. Byla jsem ráda, že jsem něco napsala. Přidání bylo kupodivu zcela bezbolestné, tyhle informace bych totiž stejně musela do příběhu dodávat později, teď to možná ani nebude nutné.

Jinak služebníček, vašnosti. Já ráda drobné vtípky.;-)

Obrázek uživatele Arenga

Tak díky nekrologu jsem se dozvěděla něco, co jsem předtím nevěděla, jelikož jsem nečetla fandím v minulých letech. Čili správný nekrolog. S tou úvodní větou má ale Faob pravdu.

Obrázek uživatele Profesor

Taky v drabbli už nebyla... Do příběhu ovšem potřeba je.

-A A +A