Hádka

Úvodní poznámka: 

Autorská krize, aspoň co se týká DMD, pokračuje, jinak jsem dneska promyslela začátek příběhu, tak snad zítra doženu resty a půjde to lépe.

Fandom: 
Drabble: 

Už jsem viděla dost rodinných hádek, abych pochopila, že tady je jedna z těch, kde ani jeden nebude chtít ustoupit. Vzhledem k tomu, že stáli na kopci, daleko od ostatních lidí, tak bylo jasné, že nechtějí, aby je bylo slyšet. Já se ovšem chtěla projít a tak jsem na ně narazila.

"Chováš se jako malý kluk, Michaeli," slyšela jsem Creagana.
"A ty si už nepamatuješ, že právě to sis pro mě přál," odvětil jeho syn.
"Jenže ty svých chováním ohrožuješ vše, co jsem vybudoval."

Hádka plynula v podobném stylu a já měla chuť ty horké hlavy shodit z kopce dolů.

Komentáře

Obrázek uživatele Faob

oceňuji, že šílené téma vpletlas velmi civilně, nevyčnívá!

Obrázek uživatele Eillen

"Jenže ty svých chováním ohrožuješ vše, co jsem vybudoval." - Creagan nikdy nestál o to být králem, ale tato věta dokonale ukazuje, že jím je! Tohle už není můj Creagan, ale Leonin. A i když jí ho přeji, byla bych ráda, kdyby si v Drahokamu vzpomněl na to, kým byl (a kým stále snad uvnitř je).

Je hezké, že jsi vypíchla právě tuhle větu. On totiž Creagan tím, jak musel být diplomat, aby ho prostě za toho krále uznali, tak kolikrát ustupoval, neustále se učil, takže i když se neprosil o to být králem, tímhle se jím opravdu stal. A neboj, tohle je jen v hádce, protože má pocit, že kdyby to mělo přijít vniveč, tak měl radši už na začátku odmítnout, než tomu obětovat tolik let.

Obrázek uživatele Eillen

A stejně mám pocit, že to "být králem" ho naučila právě až Leona. Do té doby se snažil, to mu nikdo nemohl upřít, ale ten královský majestát přišel až s ní...

-A A +A