Na dně

Fandom: 
Drabble: 

Stává se mi to pořád. V narvaném krámu. Ve frontě na příměstský autobus. Když mě zastaví revizor (a já zrovna nejvíc spěchám). Za mnou se vesele tvoří (nebo roste) fronta, lidi nadávají (Sakra, to je doba!), pronáší moudra (To ste měla mít připravený, slečno!) nebo mlčí, nebo tam třeba další svědci ani nejsou a jako debil si připadám zcela sólově, když se tak přehrabuju v batohu a odhazuju stranou knihu, druhou, třetí, flašku s vodou, svetr, papír od svačiny, ponožku (ponožku?!), nabíječku na telefon, a říkám si, sakra, proč peněženka v batohu musí vždycky zapadnout až úplně dočista na dno?

Komentáře

Obrázek uživatele Julie

To je strasně ohavně realistické. Kupodivu včetně té ponožky.

Obrázek uživatele Aries

:-))))

Obrázek uživatele Arenga

Tak to je opravdu hodně ze života
A když ne peněženka, klíče určitě.

Obrázek uživatele Martian

Mám podezření, že pro peněženky platí nějaký zvláštní fyzikální zákon, který jim to způsobuje. ;)

Obrázek uživatele Faob

Myslím, že u kabelek (znám u své ženy) je to snad zákon nad gravitační, ale obecný princip "když něco hledáš mezi jinými věcmi, najdeš hledané neomylně jako poslední složku" se dotýká i druhé poloviny lidstva. Velmi přesné drabble!

Obrázek uživatele Akumakirei

Až na ten batoh, protože já jen kabelky, přímá trefa do černého. Trochu se mi ulevilo xD

Obrázek uživatele Zayl

Na dně vládla čirá nespokojenost.
„To je přesné!“ zařvala ponožka, přizvukujíc brblajícímu svetru.
Pozadu nezůstal ani papír od svačiny. Ne že by prý měl něco proti tomu, že v něm už po týdny žádná svačina nebyla, ale už má plné zuby všech těch řečí, jak je nechutně umaštěný a že je cítit salámem. Při posledních slovech významně loupl okem po obou knihách. Tlustší z nich rozhodila rukama, copak ona může za to, že lidé mastné knihy neradi? Už už se do sebe chtěli pustit, když přišla nabíječka s geniálním plánem, jak majitelku donutit obsah svého batohu jednou za čas prozkoumat.

Obrázek uživatele Smrtijedka

Nic není pravdivější než toto drabble!

-A A +A