Desetkrát z tvorby konožských ninjů

Obrázek uživatele Lee
Úvodní poznámka: 

Jednou je konoha moje fanfiction alma mater, tak... :)
Ke každému autorovi uvádím vždy větu z jedné jejich stoslůvky.

Drabble: 

Jako první akai a dva z jejích málo doceněných kousků. Smutný klaun ze života a zlomený Rytíř z příběhu: Nenaplněná budoucnost leptala duši zevnitř.

Dále Akumakirei, která nám tu dosud chyběla, a její implicitně mrazivé Dítě, které přijelo domů. Krom toho mě mile překvapila svými stoslůvkami z anime, zejména Kuroko no basket. Ale Dva v jednom promlouvají i bez kontextu: Košile bez záhybu a koupele v lhostejnosti.

Nemohu opomenout George a její fascinující Byla tu předtím a přijde pak... A protože tma a spánek patří k sobě stejně jako světlo a bdění, mnozí, které navštívila, usnuli.

Své místo zde má i Kilián a jeho neodolatelně cynický Mocnější Zametloděj: Ani moc netrpěla.

Těžké bylo vybrat u Kumiko, která většinou píše svůj geniální fandom Praha 78. Nakonec jsem ovšem našla hned dvě perly a nikdo mě nepřesvědčí, že spolu nesouvisejí. Její hrdinové budou potřebovat Odvahu a to zejména Na plese: Jenže tahle škraboška nešla sejmout.

Ve výběru samozřejmě nesmí chybět nettiex a její krásně sherlockovské Lehko ve válce: Pošuk si zase hraje na Boha vševědoucího.

V neposlední řadě sem patří samozřejmě strigga a její hořkosladké Vzpomínám, mami: Vrátil se navečer, kolena sedřená, ve tváři škrábance, na jednu nohu došlapoval opatrně, měl pocit, že si do ní něco zapíchl.

Závěrečná poznámka: 

Snad odpustíte netradiční kritérium, snažila jsem se alespoň vybírat stoslůvky, které se ještě ve výběrech neobjevily.

Komentáře

Obrázek uživatele Arenga

krásný výběr, znala jsem jen dvě!

Obrázek uživatele Lee

To jsem ráda, díky moc.

Obrázek uživatele nettiex

Hned tři mně neznámí ninjové! *tváří se zahanbeně* No toto...
Děkuji za výběr, milá Lee. V konožské společnosti se vždycky ocitnu velmi ráda. ^^

Obrázek uživatele Lee

Tak George je na Konoze Seiji a Kumiko je Nakamura Kumiko, takže je pochopitelné, že tě to zmátlo. :) Ještě tu vím o Nildonovi, Yuki Kaze-san a Tallovi, ale nikdo z nich letos bohužel nic nenapsal.
Já děkuji za krásná drabblátka. :)

Obrázek uživatele Akumakirei

Jé, Lee, děkuji za zařazení! Výběr i krásnou konoží společnost. (Což mi tvrdě připomíná, že jsem se bohužel kvůli povinnostem ještě nedostala k odpovědím na komentáře, natož sestavení výběru či samotnému dočtení jiných, hanba mi.) Těší zmínění obou mých oblíbených ^^
A jsem ráda, že jsem se přidala. I ráda, že snad trochu zapadla mezi ostatní. Těšila jsem se na Kaze či Talla a mrzelo mě, že se letos neúčastnili. Snad příště. Já bych se opět přidala s radostí, bylo to fajn, Lee :)

Obrázek uživatele Lee

Není vůbec zač, mrzelo mě, že jsi dílem prvním rokem a dílem volbou netradičních fandomů nedostávala tolik ohlasů, kolik bys dostávat měla. :) Tak aspoň jsem tě takto vypíchla. A jsem ráda, že jsem se trefila do oblíbených. (Na Vlčí jámu jsem měla referát, takže se mi zařízla pod kůži.)
A neumíš si představit, jak moc jsem ráda já, že ses přidala. Zapadla jsi výtečně a je to tu s tebou veselejší. :) Budu se těšit (doufám) za rok. :)

Obrázek uživatele akai

Tohle je tak krásný - a nostalgický - výběr!:)

Obrázek uživatele Lee

To mě moc těší, děkuji. :)

-A A +A