Kterak se nebojácný námět vypravil do světa

Obrázek uživatele Carmen
Fandom: 
Drabble: 

Bylo, nebylo, v Království pohádkových příběhů žily tisíce námětů. Leč nežilo se jim šťastně jako dřív, neb vlády drželi se stařešinové svého rodu zuby nehty. Žáby a troubové se měnili na prince, žáby a fifleny na princezny, víly kmotřičky se přemnožily, v každém třetím námětu vykořisťovaná sirota – a všechno to končilo šťastně až navěky svatbou.
I začaly si mladší náměty stěžovat. Konečně byly vyslyšeny (s jistými ústupky): Jako jejich zástupce vypravil se do světa námět Recyklace.
A tak, milé děti, vznikla tahle pohádka. Vzala si DMD téma, víla kmotřička jim požehnala, změnila je na žáby a bylo šťastně až navěky...

Komentáře

Obrázek uživatele Faob

..., že klíčem k této ztřeštěné pohádce je ona jediná závorka! Výborně, jen tak dál, jazyk v Tvých rukách sebejistý, bláznivé motivy tančí! (Zdvořile ale: před "a všechno" je myslím čárka navíc, před "jako jejich..." chybí čárka nebo dvojtečka.)

Obrázek uživatele Carmen

(Vypadlo mi slovo, tudíž neseděl počet, takže jsem upravovala... asi tak načtyřikrát, tudíž průběžného bince bylo... Mělo by to být už OK, dík! Holt strasti chronického upravovače :) )

Obrázek uživatele Lee

:D Výborné, hrozně se mi líbí, kolik báječných kousků vzniklo na tohle, pro mě příšerné téma. :D

Obrázek uživatele Carmen

Pro mě bylo to téma mimořádně deptající, protože mě na to napadaly jen kardinální koniny (horší než tohle), a tohle vzniklo tak nějak samovolně poté, co se mi omylem odkliklo okno s rozepsaným drabbletem do křemíkových pekel (nechtělo se mi to psát celé znovu). Takže jsem vážně, vážně moc ráda, že se to někomu líbí, protože já nad tím skoro mlátila hlavou o klávesnici :D

Obrázek uživatele Profesor

Moc hezky pojaté téma.:-)

-A A +A