Ještě zlejší dvojče

Obrázek uživatele Hippopotamie
Úvodní poznámka: 

Seriál se mi od dílu, v němž z Sherlocka (zcela proti duchu kánonu) udělali vraha, už moc nelíbí - připadá mi, že se tam jen trumfují v "chytrosti" a přidávají zbytečné osoby - tak tedy přidávám také jednu.

Fandom: 
Drabble: 

Bratra Jima jsem zapojil, aby se Sherlock zabavil. Věděl jsem, že se svými komplexy (o pět minut) mladšího sourozence a touhou získat uznání do toho půjde bez rozmyslu. Udělal jsem z něj „toho“ Moriartyho a na jeho kabaretní kejkle mu dal nemalý obnos. Zatímco se se za ním Sherlock honil jako osel za otýpkou sena, dokončil jsem několik plánovaných tajných operací, moje konto se ztrojnásobilo a zobe mi teď z ruky o pár vlád více. V podstatě i Mycroft, aniž by to tušil, je nyní něco jako můj zaměstnanec. Jinak mne samozřejmě žádné dětinské klání o „toho nejchytřejšího“ vůbec nezajímá.

Komentáře

Obrázek uživatele strigga

No to né, dalšího sourozence těmhle už fakt ne.. :D (já se nad čtvrtou sérií jenom hystericky směju..)

Obrázek uživatele nettiex

Já bych všechny ty sourozence zakázala! (Hlavně ty začínající na "E" a končící na "urus". x_x)
Takže je mi líto, ale Moriartymu číslo 2 přeji krutou smrt. :D

Obrázek uživatele Rya

Tak to je přesné! :-)

...když jsem neviděla poslední sérii (na kterou jsem ale slyšela nadávky ze všech stran), tak jsem teď tou úvodní poznámkou asi dost zaspoilovaná, co?:-(
Obrázek uživatele Hippopotamie

Jen trochu ... spíš je to příprava na to, že v poslední sérii už nepanuje žádná (ani sympaticky šílená, jako v prvních dvou sériích) logika :)

-A A +A