A náš svet sa zmení

Obrázek uživatele Dugi
Fandom: 
Drabble: 

Čakali sme dve storočia. Osem generácií plánovania, zmien plánov kvôli nečakaným udalostiam, starostlivého zakrývania stôp a dúfania, že podmienky nastanú také, aké mali byť.

Mnohí o nás počuli. Úmyselne o sebe šírime dezinformácie, aby skutočným uniknutým informáciám nikto neveril. Zanechávame za sebou svoje symboly, ale vždy len tam, kde nič nerobíme.

Konečne sa nám to podarilo. Niekoľkokrát sme boli blízko. Ale vždy sa to pokazilo kvôli nejakej nešťastnej náhode, ako napríklad prvej svetovej. Teraz sa tak nestalo. Je čas na šampanské.

Konečne prinútime McLatheovcov, aby priznali, že ich prapredok Woody McLathe ukradol náš sústuh! A potom nám ho konečne vrátia!

Závěrečná poznámka: 

Pre tých, čo nie sú zmanipulovaní médiami: Posledný odstavec mi čoskoro upravia iluminátski hackeri, ak to nájdete zmenené, tak už to neopravím, musím sa skrývať.

Neviditelný fandom: 

Komentáře

Obrázek uživatele mila_jj

Zajímavé. Mimochodem, který je ten skrytý fandom? Na konci drabble je rubrika Skrytý fandom, co tam vlastně patří napsat?

Obrázek uživatele Dugi

Nie je to žiaden fandóm (čiže Realita, hneď to tam dám). Chcel som len zmiasť, aby ten koniec prišiel nečakane.

Mimochodom, McLathe je od slova lathe, čo je po anglicky sústruh, takže za tým tiež nieje nič hlbšieho.

Obrázek uživatele mila_jj

Díky. Tak soustruh si ukradl? Nejspíš proto, aby nemusel měchačky pracně dlabat, ale aby je mohl točit na soustruhu, flákač!

Obrázek uživatele Profesor

Teda, to byl zavrženíhodný čin... Vtipné.

Obrázek uživatele Aveva

Tak by mě jen zajímalo, jestli jsem četla původní verzi, nebo už zasáhli hackeři ;o)
-A A +A