Slib lorda Babberleyho

Obrázek uživatele Keneu
Drabble: 

Lord Babberley se nad ránem plíží do ložnice.
"Víš, co jsi mi slíbil, když budeš přes míru pít a hrát," ozve se ze tmy. Ela rozsvítí a poklepe podpatkem střevíčku na starou škatuli.
Slib je slib...
A tak si jeho lordstvo oblékne dámské šaty, jeho žena ho stáhne v pase, nalíčí jej a upraví mu paruku a on ji vyzve k tanci, zvláštnímu brazilskému tanci, který tančívají jen dámy. Tančí spolu v modravých stínech počínajícího jitra, sní o tom, že se spolu jednou vypraví do pravlasti opic a dona Lucia zvažuje, co provede příště, aby si zasloužila tento sladký trest.

Komentáře

Obrázek uživatele Faob

Když jeden chce být trestán... Zvláštní, sebejistý (v dobrém smyslu slova) styl psaní. Káč.

Obrázek uživatele Keneu

Faobe,
předem mého dopisu Ti chci říct, že jsi mě tím dočítáním mých stoslůvek celkem vyděsil (taky v dobrém). A že tuhle šílenost jsem psala ve vlaku cestou z divadla a zveřejňovala utahaná a šíleně vytočená, protože se cesta domů na kopec moc nevyvedla. Z té vytočenosti zřejmě plyne onen dojem sebejistoty (a taky letos podezřele často píšu v přítomném čase, což nechápu). A Ondříček je krásná baba, akorát nemám vhodnou fotku na důkaz, jenom znám jednu PWP povídku, ve které si Snape opravdu oblékl šaty Nevillovy babičky a na toho, kdo ho k tomu přiměl, to mělo velmi zajímavé účinky.
Takže moc díky za komentář.

Obrázek uživatele Faob

to vypadá, jako bych něčím naštval. Rozhodně neúmyslně. O stylu jsem psal po přečtení několikátého Tvého drabblete, takže se opravdu nevztahovalo jen na toto. Alternativní přívlastky ke zvolenému slovu jsou vyrovnaný, dospělý, vypsaný. Takže žádná figura "nechci Tě urazit, ale urážím Tě". Takhle dlouhou reakci jsem ještě nikdy na žádný komentář nedostal, takže jsem trochu zmaten.

Obrázek uživatele Keneu

Faobe, já se omlouvám, že Tě matu. Já jsem solidně mimo, když jsem psala drabble, byla jsem ještě víc, a potřebovala jsem se z toho vypsat (v komentáři).
Takže promiň, vůbec ničím jsi mě nenaštval, naopak potěšil komentáři i hodnocením drabblů (a jako ano, na komplimenty někdy reaguju dost podrážděně, ale léčím se! :)).

Obrázek uživatele Rya

Se skoro bojím složit kompliment, ale ta situace se mi hrozně líbí, ve smyslu hry, sladkého trestu, erotiky, snivého tance a jakéhosi vyrovnání těch dvou s tím, co jsou a čím jsou jeden druhému.

Obrázek uživatele Keneu

jezis, Ryo, to je strasne krasne vystizene, o cem to melo byt a ja Ti za to moc dekuju
a neboj, ja nekousu!

Výborné

Obrázek uživatele Keneu

díky Ti

Obrázek uživatele Elrond

Mají spolu hezký vztah. Líbí.

Obrázek uživatele Keneu

děkuju Ti

-A A +A