Uzavíráme Klišé bingo!

Obrázek uživatele sos

Úderem včerejší půlnoci byla zakončena historicky nejdelší challenge, která kdy byla na sosácích uspořádána: Sosácké Klišé bingo!
Challenge běžela od 7. června 2014 do 31. srpna 2015. Úkolem účastníků bylo psát fanfiction povídky na zadaná klišé témata ideálně tak, aby si ve své klišé tabulce mohli vybarvit sloupec, řádek či úhlopříčku, neboli BINGO!

V rámci challenge vzniklo 119 povídek.
Klasické bingo získalo dvanáct účastníků: Champbacca (který si rovnou zadrabblil kompletně celou tabulku), Iantouch, neviathiel (která dala rovnou binga dvě), Rya, Gwen, Kleio, Birute, Danae, Profesor, L.P.Hans, Dangerous a Elrond.
Rebelské bingo získali čtyři účastníci: Simbacca (opět plnou tabulku), neviathiel, Polda a Polda a Terda.
Dalších osm účastníků napsalo v rámci Klišé binga alespoň jednu povídku (ale obvykle více!). V abecedním pořadí jsou to: Aveva, Aziz, Bilkis, Estriel, Lyta, Mariella, Owes a Wolviecat.

Gratulujeme všem úspěšným bingistům!
Gratulujeme všem, v nichž bingo zažehlo nápad, který nenechali ležet ladem!
Jestliže jste splnili bingo nebo napsali bingo povídku a nevidíte zde své jméno, urychleně nám napište, napravíme to.

Ale tím to samozřejmě nekončí! Jsme totiž přesvědčeni, že 119 povídek si zaslouží náležitou pozornost, kterou jsme jim z mnoha důvodů v uplynulém roce věnovat nemohli.
Proto budiž září Měsícem čtení a výběrů z binga a budiž uspořádáno podzimní Bingo/DMD setkání!

1) Čtení a výběry z Klišé binga
Většina z nás asi ještě nestihla přečíst všechny bingo povídky. Využijme toho, že v září nemusíme nic psát (aspoň ne pro sosáky ;), a čtěme, chvalme, komentujme bingo povídky! Povídky, co se vám budou obzvlášť líbit, můžete na našich stránkách během září doporučit i ostatním. Váš výběr nemusí mít žádné sjednocovací kritérium (ale může) a může obsahovat libovolné množství povídek, klidně i jednu jedinou. Měl by obsahovat přímý odkaz na danou povídku, klišé, které splňuje, a pár doporučujících slov. Výběrů můžete vytvořit více, platí pouze pravidlo, že jedna osoba může vložit jen jeden výběr denně. Pro vkládání Výběrů vám nachystáme nejpozději během zítřka speciální šuplíček.

2) Podzimní Bingo/DMD setkání
Rádi bychom v některou sobotu v průběhu září či října uspořádali setkání, na němž se uvidíme s drabblisty, kteří se nemohli dostavit na piknik, se všemi bingisty, kteří o to budou stát, a s kýmkoli dalším, kdo by rád přišel. Předpokládáme, že se bude konat pod střechou v nějakém pohostinském zařízení v Praze – a jednou z jeho náplní bude hraní BINGA!
Během několika dní na stránky umístíme doodle tabulku, kde bude možné hlasovat o nejvhodnějším termínu.

Máme se věru na co těšit! ;)

-A A +A