Nie pán, no slobodný a bohatý

Obrázek uživatele Urrsari
Fandom: 
Úvodní poznámka: 

BJB (naozaj :D), a guilty pleasure.

Drabble: 

Na ramene zacítil ruku, ktorá ho do reality vrátil z predstáv tak temných, a predsa, tak lákavých.
"Ďakujem," kývol smerom k elfovi, vyskočiac na rovné nohy a uhýbajúc pohľadom pred bystrým zrakom Solasovým. Vykročil z jeho chalupy, zamyslene si prezerajúc plášť, ktorý mu prehodil cez plecia.
Solas bol elf, ale najmä mág. Dorian sa uškrnul pri pomyslení na to, že keď kedsi stvárňoval rolu poslušného synáčika, mal takých na povel, otrokov i ostatných mágov.
A on, on sa ocitol v službách takpovediac nepriateľského ľudu, nepriateľskej krajiny. Bolo však zaujímavé, že tak si našiel priateľov, ktorých vo svojej výsostnej pozícii nepoznal.

Závěrečná poznámka: 

Tém snáď zrozumiteľná.

Komentáře

Obrázek uživatele Tenny

Zase BjB? Napsala jsi něco, co není BjB? :D
Drabble suprový, Dorian mě naplňuje feels a tak vůbec. Teď jsem si vzpomněla, co řekne, když se ho zeptáš, zda by se napil z té studny v chrámu Mythal...

(Btw, počet komentářů a kachen není známka kvality - ty jich máš prostě míň, protože bohužel drtivá většina lidí na DMD Dragon Age nezná a nic jim to neříká, takže ani nemůžou komentíkovat... ;) )

Drabble bylo bohužel vloženo příliš pozdě, nemůžeme tudíž udělit bod. Drabble si můžeš nahradit v rámci nedělního bonusu.
-A A +A