Vstup osobám pod osemnásť rokov zakázaný.

Obrázek uživatele Stevko
Fandom: 
Úvodní poznámka: 

Táto téma chce tento fandom.

Drabble: 

Alica stála pred vchodom a čítala: „Vstup osobám pod osemnásť rokov zakázaný.“ Pomyslela si: „Mama hovorí niektorým ľuďom osoba, ale mne nikdy.“ I pokúsila sa vojsť, ale strážca vchodu ju vyviedol z omylu a von. Tak sa zamyslela zas: „Keď je zakázaný vstup, môžem skúsiť vyjsť.“ Ale nepodarilo sa jej vyjsť z miesta, kde nebola.
Za rohom objavila stolček, na stolčeku koláč, pri koláči ceduľku a na ceduľke nápis: „Zjedz ma.“ Zamyslela sa: „Mám zjesť nápis? Ceduľku? Koláč? Alebo stolček? Koláč chutí najlepšie.“ Tak ochutnala koláč. Táto zmena ju už neprekvapila. „Myslím, že teraz mám nad osemnásť rokov,“ pomyslela si.

Závěrečná poznámka: 

Komentáre pri zadaní témy Alicu nespomínali, ale spomínali iné veci a priniesli mi nasledovnú predstavu: Máme Alicu. Mladé dievča, oblečená primerane na svoj vek. Zje trochu z koláča. A tým sa začne meniť. Začne rásť a meniť tbar postavy, ale šaty sa nemenia. A dá si ešte trochu koláčika, aby bola určite nad osemnásť, ale zasa nie príliš. Takže sa nám zmenila z dievčatka na mladú ženu, pričom ale oblečenie s ňou nerástlo (nejedlo koláčik). Ako to dopadne? A čo na to strážca vchodu? Sami ste si to zavinili komentármi k téme.

Neviditelný fandom: 

Komentáře

Obrázek uživatele Carmen

Já NECHÁPU, že mě to k tomu tématu vůbec nenapadlo, a přitom je to fakt jasný...
A skvělý drabble!

Obrázek uživatele Aries

Alenku fakt nemusím, ale takhle napsaný se mi to líbí. Nejvíc věta vyvedl ji ven a z omylu :-)

-A A +A