Potíže

Obrázek uživatele Charlie
Drabble: 

Plán loupeže byl jednoduchý. Nejprve odlákají pozornost kasína divadlem v hale. Pak se přemístí k trezoru a Daisy se s amuletem neviditelnosti proplíží přistavit auto na smluvené místo, dokud ochranka prohledává kasíno. Trixie mezitím nahackuje trezor a Lorelai ji bude krýt. Perfektní plán - kdyby jedna ze zlodějek neměla vlastní plán, který ovšem nutně nepočítal s úspěšným vloupáním.
Zrzavá Asgarďanka byla profesionálka, ale když jí během oblbování agenta Interpolu vyměnily hbité prsty amulet za tretku, ničeho si nevšimla.
Trixie, kterou v jiné podobě znala většina lidí jako Lokiho, se spokojeně pousmála. V téhle hře byla proměnná, se kterou zrzavá čarodějka nepočítala.

Závěrečná poznámka: 

Pokud náhodou neznáte komiks, mohu vám prozradit, že chudák Daisy vypadla ze hry celkem rychle, a ačkoliv se vloupání nakonec povedlo, nebyla to Lorelai, kdo si za nakradené peníze užila Vegas :D

Komentáře

Obrázek uživatele Tenny

:D Sice se v postavách nechytám, ale Loki je pěknej skunk a vůbec. :D (a je to nečekaná proměnná proměnná! dvakrát proměnná, ha! :D )

-A A +A