7 kousků, které mi vykouzlily úsměv na tváři

Obrázek uživatele Eillen
Úvodní poznámka: 

Bohužel nebyl čas pořádně vše číst, ale i tak jsem v průběhu dubna narazila na sedm kousků, které mi vykouzlily úsměv na tváři.

Drabble: 

Milý čtenáři od Striggy. Po dlouhé době první drabble ze světa Harryho Pottera, které jsem si přečetla. Netušila jsem, do čeho jdu, a výbuch smíchu, který následoval, trošku vyděsil mé kolegyně v práci.

Opět Strigga a tentokrát její kousek Oblíbená autorka opět poodhaluje závoj prostředí britského byznysu . Opravdu hodně ráda bych si tuto sérii přečetla.

Vysokohorská hygiena v deseti bodech od Bilkis byla prostě dokonalá. A podepisuji se hlavně pod bod deset. Do dnešního dne totiž nemůžu zapomenout na Pajdu, kterého přepadla potřeba uprostřed přechodu pro chodce. Naštěstí řidiči nebyli nervózní a od srdce se tomu zasmáli.

Dalším dílem je Faux Pas od Ness. Avengery mám ráda a tuhle scénu si dokážu představit ve filmu.

Innes a její Jak vidím svůj život . Protože Hodor.

Ani Rebelka letos nezklamala. Její Lev, čarodějnice a skříň mi konečně pomohli pochopit, co že to Lucinka našla ve skříni.

Vandr a vajíčka od Champabacci (omlouvám se jestli to špatně skloňuji…). Mimochodem… Nebyl by recept na omeletu po indicku?

Komentáře

Obrázek uživatele strigga

:D Teda ď, náčelníci, že vám vytanuly zrovna tyhle dvě! :D
A dobrý výběr, Hodor by měl být připomínán častěji :D a Rebelčina nutrie je prostě Rebelčina nutrie!

Obrázek uživatele Azereth

To byla neplánovaná srážka. :D

Obrázek uživatele Eillen

A hlavně je to ukázka toho, že jde opravdu o excelentní kousky :)

Obrázek uživatele Lee

Jo, no, "Lev, čarodějnice a skříň" jsou legendární. Stačí název a už se chechtám. :D Pěkný výběr.

Obrázek uživatele Champbacca

Jaj, díky :)
Recept je úplně jednoduchý, vezmeš vejce (začátečníkovi doporučuji spíš slepičí, vetřelčí už je dost pokročilá kuchyně a taky se blbě shánějí), přidáš tak akorát kari (ani málo, ani moc, v tom je to umění), hodíš to na pánev a připravíš jako klasickou omeletu, načež hotovou věc prskneš na naan a zakápneš trochou čatní dle vlastního uvážení. A pak rychle jíš, než to rozežere ten chleba, což zrovna v případě vetřelčí verze netrvá vůbec dlouho...

Obrázek uživatele Kilián

Děkuji moc za výběr, nasmál jsem se.

Obrázek uživatele Bilkis

Díky za zařazení, drahá! :-* Jojo, zlatej Pajda, ten si s ničím hlavu nelámal. :D

-A A +A