Povzbudivé povídání!

Obrázek uživatele sos

Statečné, neohrožené a talentované účastnice, stateční, neohrožení a talentovaní účastníci, půlka DMD je za vámi a my si jen protíráme oči z toho, jak píšete a za jakých okolností píšete!
Zase jednou jste udělali z dubna fiestu tvořivosti, zřídlo výborných příběhů a hnízdo nadšených a povzbudivých čtenářů!
Letos je ale díky vám DMD i něčím víc. Oázou radosti a útočištěm jistoty v nejistých časech, kamarádským společenstvím pro dobu, která mnohé uvězňuje v izolaci. Děkujeme vám za to, že právě letos jste obzvlášť tolerantní a vstřícní a že přes všechny životní změny (zdravíme rodiče kojenců, batolat, předškoláků i domácích školáků a všechny jejich dálkové učitelky a učitele, všechny pracující na HO, a pracující, co musí každý den s rouškou do práce...) jste se rozhodli do DMD jít a užít si ho.

DMD letos udělalo další skok ke své budoucí udržitelnosti tím, že je jeho organizační stránka zase o něco komunitnější. Zvláštní dík sosaček, Týmu Bleskobrku a věřím že i vás patří dvaceti dvěma ženám a mužům z vašich řad, kteří nejen kontrolují počet bodů a přítomnost tématu v drabblech (což jsou bratru tři hodiny práce na jedno téma), ale ujali se často i role rozhodčích, kterou vykonávají velmi zodpovědně. Jejich jména jsou: Arenga, Bilkis, ef77, Eillen, Erendis, KattyV, Kumiko, Lady Peahen, Lee, mamut, mila_jj, neviathiel, Owes, Profesor, Regi, Rya, Saphira, Smrtijedka, strigga, tif.eret, Tora a Urrsari.

Poprosila jsem několik z nich, kteří už si svá témata obodovali a tím pádem opravdu všechno četli, aby se s vámi podělili o pár povbuzujících slov, protože oni především drží prst na tepu letošního DMD:

- Jsem ráda, že jste. Že mám co číst a s kým si psát. Tohle je to místo, kam si chodím popovídat a odpočinout.
- Píšete všichni skvěle a je mi líto, že nestačím všechno přečíst a okomentovat (a to jen proto, že je venku hezky :-)) Mám radost, že je DMD bez hádek, sporů a napadání.
- Jsme v tom spolu a spolu to zvládneme, ale neseďte na DMD moc dlouho, jděte ven do lesa, nadýchejte se čerstvého vzduchu, unavte ratolesti/nechte doma vydechnout rodiče.
- Hlavně se z toho nezbláznit. ;-)

Takže do toho, stateční, neohrožení a talentovaní! My se na druhou půli dubna moc těšíme, protože to znamená ještě čtrnáct dní s vámi!

Za sosačky
Danae

Komentáře

Obrázek uživatele Bilkis

Cítím se velmi povzbuzeně! :) A ještě lepší to bude, až si to znovu přečtu ráno. :)

Obrázek uživatele Danae

Já taky! Někdo to čte <3
Obrázek uživatele Dangerous

To je vždy krásné vědět. <3

Obrázek uživatele Bilkis

O tom ani nedejchej. ;)
I ráno se cítím povzbuzeně. Díky všem. :)

Obrázek uživatele neviathiel

že váháš :)

Obrázek uživatele Esti Vera

Jé, díky moc za povídání, to jsem přesně potřebovala. A velký dík všem výše zmíněným, sosačkám i Týmu Bleskobrku ♥

Obrázek uživatele Keneu

Já bych za sebe doplnila, že jsem naprosto nadšená z toho, jak jste si poradili s mými proklínanými bonusy. Obdivuji vaši vynalézavost a kreativitu, která z komplikovaných zadání vykřesala skutečné klenoty.

Obrázek uživatele Carmen

Já bych s dovolením podotkla, že přes moji občasnou brblatitidu jsem za bonusy (a nakonec i za taková ta šílená bicáčkotémata, ale psst) vždycky ráda. Přece jen je to výzva, že jo, a je fajn zjistit, co ze sebe člověk vykřeše :)) a bonus na fake news byl jeden z mých celkově nejoblíbenějších, taky na to vznikly krásný věci. Pravda, šifru doteď nejsem schopná ani pročíst :D, ale nechávám si to na květen, že mi to luštění aspoň pak vydrží. Tak já jenom, že ty bonusy nejsou zdaleka jen proklínané!

Obrázek uživatele mila_jj

No, s láskou jsme si na tebe vzpomněli asi všichni, Keneu. :D Ale jak píše Carmen, je to výzva, a těch tu není nikdy dost. :D (Máš tam ještě nějaké? :D)

Obrázek uživatele Keneu

psst...

Obrázek uživatele strigga

Keneu, ty bonusy byly nakonec náhodou bezva, děkuju za ně :) brblání je folklór, znáš to! :-D

Obrázek uživatele neviathiel

Počítám se jako rodič kojence? :)

Obrázek uživatele Tora

Prarodič,děvče, prarodič, o to náročnější je tvá pozice

Obrázek uživatele Dangerous

XD

Obrázek uživatele neviathiel

:)) a teta v jednom :)

Obrázek uživatele Tora

Díky. Je fajn se tady potkávat, opravdu oáza, kde na mě z každého rohu nebafá vy-víte-co a kde je prostě fajn.
A díky za povzbuzení, je prima napsané, opravdu potěšilo.

Obrázek uživatele Aries

Krásné povzbuzení. Díky za všechno

Obrázek uživatele strigga

Povzbuzení! <3 Já věděla, že má smysl sem ještě nakouknout. :) Děkuju vám.

Obrázek uživatele Kleio

Cítím se povzbuzeně!

Obrázek uživatele Carmen

Danae, letos vyhlížím povzbuzovací psaní celkem úpěnlivě, a tak jsem moc ráda, že se zde ocitlo! Díky za něj! :)
A děkuju vám všem, kdo tu jste, protože to všechno je s vámi a s DMD nějak snesitelnější. Pravidelný přísun drabblat a vítaného rozptýlení pomáhá. :) Útočiště fanfiction světů oceňuju teď ještě o fň víc než jindy.

Obrázek uživatele Jeřabina

Já už teda taky potřebovala hodně povzbudit a přišlo to fakt vhod (právě jsem místo toho, abych šla do postele, šla útrpně přepsat celé jedno drabble, které se mi furt ne a ne zalíbit, to se bude zítra překládat jedna báseň).
Díky moc všem, co tohle děláte (i vám, kteří oddaně komentujete), je to hrozně unikátní projekt i komunita a jsem za to moc vděčná!

Obrázek uživatele Regi

Letos je pro mne DMD zvláštní z několika důvodů. Jedním z nich je to, že se fakt peru s časem, sotva stíhám psát, a čtení si můžu dovolit jen po kapičkách. Jsem ráda, že jsem na tohle povídání u ranní kávy narazila. Díky za ně i za všechny dubny minulé, za ten současný, a doufám, že i za hodně budoucích. :-)

Obrázek uživatele ef77

Jé, takovéto začátky dnů jsou skvělé!

Obrázek uživatele mila_jj

Děkuji, organizátorky milé (jestli je tam i chlap, tak organizátore milý, ať se necítí opomenut), za krásné a opravdu povzbudivé povídání. Hned se mi jde na ranní šichtu líp. A odpracuji si to ve formě kontroly ráda (naštěstí už mám letos hotovo a jsem na velké paklíky písemek zvyklá :)).

Obrázek uživatele Owlicious

Miluju tuhle oázu klidu a bezpečí. I když letos je pro mě hodně těžké najít čas psát, natož číst, je to to na co se těším, co mě žene dopředu a co mi udržuje duševní zdraví.
Díky vám všem, kdo jste v tom se mnou.

Obrázek uživatele Eillen

Letos je to pro mě náročné. Unavená z práce mívám pocit, že tohle je nejtěžší ročník a že na to nemám. Ale ten úžasný pocit když dopíšu další střípek Stezek... Za ten to stojí.
Navíc si stačí přijít úpějící komentáře a hned mám lepší náladu.
Takže děkuji nejen organizátorkám, ale úplně všem, že tu jste! Bez vás už si duben prostě neumím představit.

Obrázek uživatele neviathiel

<3

Obrázek uživatele Evangelista biolog

Díky moc všem hodnotitelům a vůbec za DMD <3

Obrázek uživatele Rya

Díky, díky :-)

Obrázek uživatele Chrudoš Brkoslav Štýřický

Připojuji se k děkujícím!

Obrázek uživatele Brygmi

Díky za povzbuzení, přichází v pravou chvíli! To jsou ty poloviny duba!

A přidávám se také k díkům za všechnu práci, kterou do DMD dáváte. Ať už je to nahrávání témat, hodnocení, čtení, psaní, hlídání bodů a nevím co všechno, prostě válíte a já jsem vám všem hrozně vděčná! Duben je šílený, ale také skvělý měsíc.

Obrázek uživatele Remi

Děkuju za povzbuzení, je krásné! A smekám před všemi, kdo se podílí na fungování a samozřejmě i na psaní!

Včera u mě propukla totální psací krize a drabblata jsem smolila v jedenáct večer, takže povzbuzení přišlo v tu nejlepší chvíli. Jsem hrozně ráda, že tady společně v dubnu píšeme a úpíme a já nevím co. Je to hrozně fajn! ;)

Obrázek uživatele Carmen

Eeehm, jedenáct večer je pro někoho krize a ne "ty jo, mám to celkem brzy"? :D :D

Taky na mě před pár dny dopadla psací krize. Povedlo se mi ji přebít nostalgickou hp FF krizí (= jako že teď nečtu skoro nic jinýho), a teď už druhý den čtu The Shoebox project a usmívám se u toho jako idiot :D (mimochodem jestlis to náhodou nečetla, tak vřele doporučuju :))

Obrázek uživatele Apatyka

Já taky děkuju za povzbuzení. U mě zatím krisa nepropukla — ale čekám ji každým dnem.
A samozřejmě posílám velké díky všem organizátorům, organizátorkám, kontrolorům, Bleskobrku a vůbec všem (nepochybuju, že jsem někoho zapomněla jmenovat — ale není to osobní (je to skleróza).

Děkuji za milé povzbudivé povídání a za tu všechnu práci kolem samozřejmě taky. Ano, letošní duben je docela mimořádný. Pro mě je to zatím jeden z nejhorších od té doby, co je DMD, a tohle je možnost, jak se trochu odpoutat od toho kolem a pokud možno to přežít. Teď to dokonce vypadá, že než DMD skončí, už to pro mě bude zase lepší.
Psací a tématová krize se už dostavila, dva až tři dny byly docela deprimující, ale díkybohu to zase pominulo, takže se jako krysa třetího týdne necítím špatně. Jen se trochu bojím dalších extratémat (výzvy nemusím).

Díky za povzbudivá slova, přeju hodně sil při opravování
a posílám štěstí, ať to zvládnem :)

Obrázek uživatele Profesor

Krásně povzbudivé povídání.

Já jsem letos za oázu DMD velmi vděčná. Odvádí mé myšlenky od problémů nejen s oním virem, ale i jiných. Moje fantazie si to tu užívá.

Obrázek uživatele Kitsune&#039;s Sun

Bylo to moc hezky napsané. Moc děkujeme!

Obrázek uživatele Lejdynka

Děkujeme <3
Taky jsem vám napsala jedno povzbudivé povídání, ještě než jsem zjistila, že tady jedno už visí :D

Obrázek uživatele Peggy Tail

Čtu to až teď. Moc děkuji, je to krásné povídnání. Mám vás moc ráda. I ty, které neznám :D

-A A +A