Skrytá pomoc

Obrázek uživatele Eillen
Úvodní poznámka: 

NESOUTĚŽNÍ

Předchozí část: http://sosaci.net/node/41524

Lovcům se na stůl dostal podivný vzkaz...

Drabble: 

Bylo mi sděleno, že toužíte po společnosti Barryho Adriana Reese a jeho věrné společnice. Ne každý však touží být nalezen a skrývá se před očima těch, kterým ublížil.

Někdy je třeba dojít klidu a čerstvého vzduchu, abychom nalezli to, po čem toužíme. Proto Vás zveme na událost, které se nebude opakovat. Již tento páteční večer se můžete s námi vydat na pátý výlet pana Broučka do Bědujícího údolí .

Až odpolední žár poleví a devatenáct se nás sejde. Dveře do hospody vám budou otevřeny , a budete moci zpěváka zesláblého vlivem požitých drog k sobě připoutat a odvézt kam jen budete chtít.

Závěrečná poznámka: 

Dle strýčka Googla je Barry Adrian Reese raper známý pod přezdívkou Cassidy - tedy naše hledaná upírka. Společnicí není nikdo jiný, než její kožoměnkyně. Pátek je asi jasný. :) Výlety pana Broučka napsal Svatopluk Čech - zde se skrývá adresa Svatoplukova 5. Bědující údolí má být tzv. Jamrtál (Jammertal – jammern – bědovat, Tal – údolí) - tedy Nuselské údolí. Následuje čas, kdy budou dveře pro Lovce na chvíli pootevřeny. Informace o zdrogování není vytučněná, takže být na místě pánů, radši bych na to nespoléhala...

Další část: http://sosaci.net/node/41705

Komentáře

Obrázek uživatele Aries

jen jestli to není past

Obrázek uživatele Eillen

I to musí zvážit.

-A A +A