Kamila je nespokojená

Obrázek uživatele HCHO
Úvodní poznámka: 
Drabble: 

Kamila nebyla s vývojem událostí vůbec spokojená. Takových intrik vynaložila, aby vystrnadila Jarmilu, a teď se tu zjeví ONA.
Už ani ta nejkratší minisukně na něj nefunguje. Kdyby aspoň věděla, kde tenkrát přes noc byl. Umí Eva to překvapení hrát tak dokonale?
Z myšlenek ji vyrušil odchod Jaroslava a Evy na jednání s dodavatelem. Rozčililo ji to. Vždyť ji nikdy nikam nevzal! A už zase ji začal bolet žaludek.
Nahlédla do šuplíku a objevil se před ní PAVOUK. Málem začala vzteky ječet. Knížka Profesionálem v administrativě vydaná Vyšším odborným učilištěm v Káranicích, byla trvalou připomínkou neúspěšného pokusu o studium těsnopisu.

Závěrečná poznámka: 

Pokud by si chtěl někdo zopakovat, co hledala Kamila v zásuvce, tak je to tady

Volně následuje: Vzpomínky

Komentáře

Obrázek uživatele Tora

joj, těsnopis ! Jeden rok trápení, pak naštěstí učitelka otěhotněla a jiná nebyla, tak skončil těsnopis i trápení. Teď si občas říkám, škoda.

Obrázek uživatele mila_jj

No vida, tak je jasné, kdo je tady intrikán.

Obrázek uživatele Aplír

Bezva Pavouk. Z věčně frustrované Kamily se asi brzy stane alkoholička. :-)

Obrázek uživatele HCHO

No, spíš mám obavu, že ji ještě během této série budu muset poslat na gastroskopii. A je to následek DMD - nebejt pelyňku, tak nebylo bolavýho žaludku :)

Obrázek uživatele neviathiel

Uh, to je napinak

Obrázek uživatele Arenga

Hm, myslím, že Kamila jimmjeste pěkné zaskvari.

Obrázek uživatele HCHO

Díky moc za komentíky, moc se omlouvám nestíhám číst.
Skoro se mi zdá, že se mi o víkendu pomstili pavouci - nějak bylo to uklízení nekonečné (a těch pavučin...), snad stihnu něco dočíst v týdnu...

Obrázek uživatele Faob

Kamila je vděčná postava, správně psychosomatická (žaludek), jak jí to všechno trápí! Vypravěčka jí nemá moc ráda, ale nám - chlípným mužským čtenářům - přeci jen neunikla zmínka o velmi kratinké minisukni :-)) Dobře Ty!

Obrázek uživatele neviathiel

No to bych zaječela taky

-A A +A