O zvieratách so zvieratami

Obrázek uživatele Urrsari
Drabble: 

Jediná medzi inými od wandrika na tému: Osamocen v davu. Bez toho, aby som prezradila pointu, hlavná postava sa mi pveľmi páči. Aj to, ako wandrika popísala jej myšlienkové pochody. Pointa je bizarná až tragikomická a nápaditá.

Fatu od Elet na tému: Osamocen v davu. Tentokrát na smutnejšiu nôtu; nádej, ktorá sa rozplynula vo vetra, a nikto jej to nepovedal. Tak dúfa stále... Pohľad z očí/do očí zvierat má niekedy príchuť trpkej melanchólie.

V čekárně od Tora na tému: Zmatek atek. Vtipný príbeh, o ktorom nepochybujem, že sa stal od slova do slova tak, ako ho Tora popísala.

K zulíbáníV od Envy na tému: Okouzlujíci idiot. Pekná scéna a ako povedal Esclarte, živo vykreslená. Proste niečo, čo asi všetci poznáme zo života.

Okradená od Eloren na tému Zmatek matek. Úprimne, desať drabble o drakoch nenájdem. A bola by škoda toto drabble vyhodiť, keď tak ľahko vyjadruje tak hlbokú emóciu.

NekNekonečné čekání od Tenny na tému: Zvíře které nechce odejít. Ach, tá krutá realita.

Chudák zvíře od Tora na tému: Zvíře které nechce odejít. Lebo ak máme draky, musíme povoliť vstup aj mantichorám. Navyše, tak užitočným.

Setkání na okraji vesnice od Tlegy na tému: Zvíře které nechce odejít. Lebo čo by bol Geralt bez Klepny, aj keby mala glitch.

Stádečk od winterpool na tému: Jeden na všechny. Lebo nielen canisterapia, aj kozoterapia sa ráta. A lebo mám rada Buckyho a zaslúži si niečo také milé, ako toto drabble. Wakandské kozy dokážu aj to, čo iné nie.

A na záver...
Kterak někdy karma bývá zcela zdarma od Skřítě. Lebo poučné drabble sú vždy dobré a tie najlepšie sú o zvieratách a ľuďoch.

Komentáře

Obrázek uživatele strigga

Bezvadnej nápad na výběr, děkuju moc! A spoustu jsem jich neznala! :)

Obrázek uživatele Tora

Jsem moc ráda, že jsem se octla ve výběru rovnou dvakrát, moc mě těší, že se mé kousky líbí. Děkuji.

Obrázek uživatele winterpool

Ó děkuji! Wakandské kozy rulez!

Obrázek uživatele Elet

Díky za zařazení, jsem ráda, že se Ti drabble líbilo :)

Obrázek uživatele Tenny

Děkuji za zařazení, Bára posílá mokrej jazyk do ucha. :)

Obrázek uživatele wandrika

Ďakujem za výber. Moju medvedicu som považovala za BJB, tak ma obzvlášť teší, že v tom bolo aj niečo viac.

Obrázek uživatele Tlegy

Moc mne těší, že se mi nápad s Klepnou podařilo napsat tak, až se dostal do výběru. Je to pro mne super!

-A A +A