Věci mezi nebem a zemí

Fandom: 
Drabble: 

Jsem děsná hračička, já vím. Pořád si s něčím hraju, hlavně když přemýšlím, a tudíž neustále něco hledám. Obvykle prstýnek. Naštěstí to není žádný titěrný drobeček, takže ho většinou dříve nebo později najdu.
Jednou si zase tak mimoděk hraju s prstýnkem a jako vždy prstýnek - hop! - kamsi padá. To nic, na modrém koberci ho přece najdu hned.
Prstýnek nikde.
Prohlédla a prohmatala jsem místo dopadu píď po pídi.
Přeskládala jsem všechny věci, které u místa dopadu ležely.
Prstýnek prostě nebyl.
Oplakala jsem ho.
Za tři dny koukám, na modrém koberci se cosi třpytí.
Prstýnek leží přesně na místě svého dopadu.

Závěrečná poznámka: 

A to se vážně stalo. Tess mi tehdy vysvětlovala, že za to můžou časoprostorové smyčky... Nevím, proč si vybraly zrovna mojí ložnici.

Komentáře

Obrázek uživatele Terda

To je přesné. Připomnělo mi to hledání manželova snubáku. Prohledali jsme celý byt. Volala jsem do hospody, kde jsme obědvali. Nic. Bylo deset hodin večer. Už jsem si říkala, že druhý den zavolám na dopravní podnik. A pak jsem ho našla v rukavici do kterých jsme před tím koukali třikrát a muž je vůbec neměl na sobě.

Jsem ráda, že tyhle jevy nepostihují pouze naši domácnost :-)

Vážně? Mně prstýnky mizejí a pak se nacházejí docela jinde, než dopadly. Teď je to teda teprv záhada.

Fakt, přísahám! Přesně jsem viděla, kam dopadl, plac kolem docela velkej, kontrastní podklad - a nebyl. A za tři dny ležel přesně tam, kam dopadl.

Obrázek uživatele Apatyka

Mně se to stává taky - a nejen s prstýnky. Když obdobně zmizí čtyř set stránková bichle, je to teprv záhada. (Položila jsem ji na stůl a šla do vedlejší místnosti. Vrátila jsem se za dvě minuty, stůl prázdný. Na tom samém místě se objevila za čtyři dny. o_o)

Hezkypěkně!

Obrázek uživatele Chrudoš Brkoslav Štýřický

Mně se stalo něco podobného se snubním prstenem na chatě, rodina ho našla až po dvou dnech. Mezitím jsme hledali mj. i v lese v maliní.

Hlavně že se našel!

Obrázek uživatele Remi

No jo, kdo nosí prsteny, zná tohle trápení. :D
Naštěstí to mělo šťastný konec!

Naštěstí ho ta časoprostorová smyčka vrátila - nebo embryo černé díry nebo co to bylo

Obrázek uživatele Regi

A co teprve brýle na čtení. Ty se stěhují po bytě úplně libovolně. :-)

I ty na dálku.
A hledej brejle bez brejlí :-)

Obrázek uživatele Faob

To znám naprosto přesně a je to prostě nevysvětlitelné!!! Perfektně Jsi popsala!

Díky!

Vzpomněla jsem si na tebe, když mi ráno zdánlivě zcela nevysvětlitelně zmizela strašně důležitá věc, kterou jsem měla na starosti. Prostě najednou tam nebyla, neležela nikde na zemi a nedalo se vysvětlit, kde je, až jsem začala věřit tomu, že ji pohltila smyčka, a zoufale si přát, aby ji vykopla co nejdřív zase na tom samým místě. Ale nakonec se záhada vyřešila přízemněji. Byla nějak smetena do zavazadla, co zrovna čekalo dole a následně opustilo byt. Naštěstí jen na půl dne.

Ještě že to dobře dopadlo!

-A A +A