Čas nespoutaný

Obrázek uživatele Smrtijedka
Úvodní poznámka: 

Víte, já už taky melu z posledního. Have some meta.

Drabble: 

„Nemám čas na hloupé řeči,“ odsekla Alenka, která rozpoutala rozhovor mezi mírumilovnými společníky, co o rozhovory s protivnými kolemjdoucími neměli ani za mák zájem.
„To je snad jasné. Čas nemůžeš vlastnit,“ učinil Kloboučník další z marných pokusů vypudit od stolu osobu nemilou, nevítanou, příliš upovídanou.
„Tomu nerozumím.“
„Musela bys ho spoutat,“ probudil se Plch ze spánku, aby pronesl nemoudrou poznámku. Naneštěstí pro všechny zúčastněné měl čas sadistický smysl pro humor (nebo si možná jen odskočil a potřeboval repete) a celý okamžik vrátil zase na začátek.
„Nemám čas na hloupé řeči,“ odsekla Alenka.
Čaj byl studený, bytí nesmyslné. Kloboučník proklel vypravěče.

Komentáře

Obrázek uživatele Kleio

A Plch si znovu ustlal v čajové konvičce a Březňák vyčistil své hodinky od másla. <3

Obrázek uživatele Smrtijedka

<3

Obrázek uživatele Lady Lestrade

:D to je povedené. Chudák Kloboučník. :D

Obrázek uživatele Smrtijedka

Všichni, kdo se potkají s Alenkou jsou chudáci, jak jsem zjistila, když jsem nedávno poprvé četla kus Alenky v říši divů :D

Obrázek uživatele Faob

Možná meleš z posledního, ale tohle je parádní, a to přitom fandom dílem neznám, dílem moc nemusím...! V Tvém podání skvěle existenciálně temný kousek, takové malé odkrytí absurdnosti bytí!

Obrázek uživatele Smrtijedka

Je to zajímavé, na jednu stranu si říkám, že můžu kdykoli přestat psát, placku dostanu a navíc jsem svobodná bytost, která má spoustu jiných věcí na práci, na stranu druhou se cítím špatně, když nic nenapíšu. DMD je past!
Děkuji Ti každopádně za komentář, jsem ráda, že se drabble líbilo.

-A A +A