Jak (ne)ztratit hlavu

Obrázek uživatele Hippopotamie
Úvodní poznámka: 

Náhrada za téma "Vítr ve vlasech"

Aktéry jsou bezhlavá jeptiška pražská a skoro bezhlavý rytíř Nicholas de Mimsy-Porpington, navazuje na dávné http://sosaci.net/node/10063
a předchází dnešnímu http://sosaci.net/node/37701
(přečetla jsem si dávné komentáře, které jim vyjadřovaly sympatie, a udělaly mi radost, takže tohle - tentokrát z jejího pohledu)

.

Fandom: 
Drabble: 

Posledních pár let strašila jako mátoha. Bez něj to zkrátka nebylo ono. Ale jak to udělat, dovolenou mu z Bradavic nedají nejméně dalších sto let …. ?
Když však bezhlavý templář jednoho dne zvolal, „Zase musíme připravit tu *** stoletou konferenci! Žadonit o příspěvky, zajišťovat královské ubytování …!“, dostala nápad. Slíbila pomoc („Praha je kouzelná, přijedou!“) a přesvědčila jej, aby okruh pozvaných rozšířil i o handicapované („není středověk!“). Do owllistu nenápadně vpašovala adresu sira Nicholase.
Sepsala abstrakt příspěvku "Jak neztratit hlavu" – sice už pár staletí netušila, kde by její hlava mohla být, ale to nevadilo - a po dlouhé době opět ucítila vítr ve vlasech.

Komentáře

Obrázek uživatele Tora

Ucítit vítr ve vlasech na hlavě kterou nemá je super. Je vidět, že se opravdu těší!

Obrázek uživatele Hippopotamie

Určitě moc! Děkuji :)

Obrázek uživatele Aveva

Tomu říkám romantika! :o)

Obrázek uživatele Hippopotamie

ano, ukrutně bezhlavá :)))

Obrázek uživatele Terda

Geniální.

Obrázek uživatele Hippopotamie

Díky!

Obrázek uživatele neviathiel

Owllist!

Obrázek uživatele Regi

Parádní! :-)

Obrázek uživatele Faob

Věru až nekorektní černý humor (protknutý přísně tajnými reáliemi typu ***), ohlédnu-li se ale zpátky, nikoli Ti nevlastní!

Krásné!

-A A +A