Padneme oba!

Obrázek uživatele Eillen
Úvodní poznámka: 

NESOUTĚŽNÍ

Předchozí část http://sosaci.net/node/30908

Drabble: 

Hayden seděl v cele. Na hlídce stáli opatovi nejvěrnější spojenci.

A tak Haydenovi nezbývalo nic jiného, než sedět a přemýšlet, jak to udělat, aby spolu s ním trpěl i Adamar.

Ten chlap ho štval čím dál víc. Ještě když byl vévoda, musel stát v pozoru před králem, který mu přistříhl křidélka. A on si přesto v tom chladném severu našel nový způsob a jen tak vesele prokluzoval vším.

Jenže teď už nebyl na severu. Létat stále nemohl. A čas na přizpůsobení mít nebude. Hayden byl rozhodnut. Pokud má padnout on, tak i Adamar. Však ona ho ta dobrá nálada přejde!

Závěrečná poznámka: 

I když je to nesoutěžní, tak stejně radši... Adamar je stále dobře naložený a jen tak ho nic nepřipraví o dobrou náladu. A myslím, že pták, co neumí létat a za pohyb mu slouží klouzání by mohl projít, ne?

A nejhorší na tom je, že v Aldormě prostě tučňáky nemáme!

Komentáře

Je to napsaný moc pěkně, ale stejně mám dojem, že takové přirovnání si Adamar nezaslouží... (i když vlastně nevím, jak vypadá...)
Ale je to teď hodně napínavé.

Obrázek uživatele Eillen

No. Nevypadá jako tučňák. To rozhodně ne! Ale je fakt, že já toho chlapa žeru a pokud se mu založí fanclub, tak budu největší fanynka! (a to i přesto, že kdykoliv s ním píšu pasáže ve svých románech, kde má být vedlejší postava, tak si to prostě udělá po svém a já ať se třeba zblázním)

Obrázek uživatele Profesor

Zajímavé a pěkné drabble.:-)

Obrázek uživatele Eillen

Děkuji :-)

Obrázek uživatele Killman

Zajímavě to pokračuje.

Obrázek uživatele Eillen

:-)

-A A +A