DMD Bonus č. 1 na pokračování. Téma: Tapisérie; Tým: Vajíčka

V duchu dnešního tématu "Jsme tým" je na čase se vrhnout na letošní týmovou challenge! I letos jsme se rozhodly rozdělit účastníky na dva týmy: Tým Slepiček a tým Vajíček, když už nás za týden čekají ty Velikonoce (a zároveň můžete soutěžit, kdo dopíše dřív, jestli Slepičky nebo Vajíčka!). Každý tým dostane přidělené vlastní téma, kam bude vkládat drabble.
Dejte nám vědět, pokud byste měli být na seznamu, ale na žádném nejste. Také neváhejte psát, budete-li mít jakékoli otázky.

Věnujte, prosím, pozornost fandomovému omezení níže, které je letos novinkou oproti loňskému roku. Řekly jsme si, že to zkusíme jinak, abychom mohly vítězný koncept dopilovat na příští rok.

Přejeme pěkné drabblení!

Toto je téma týmu Vajíček.

Co bude úkolem:

  • povídka na pokračování: vždy jeden účastník napíše drabble, další na seznamu (viz níže) musí na toto drabble navázat, série drabble musí tvořit ucelený příběh.
  • téma: Tapisérie - téma nemusí být dodrženo v každém drabble, ale mělo by být dodrženo v povídce jako celku (když vezmeme sérii drabble jako celek, mělo by z ní být téma jasně patrné).
  • 24 hodin - každý účastník má přesně 24 hodin na napsání svého drabble počínaje okamžikem zveřejnění drabble předchozího autora na seznamu. Po uplynutí 24 hodin jeho pokus propadá, na seznamu je přeskočen a automaticky píše další účastník; vzhledem k velkému počtu účastníků a omezenému času prosíme a apelujeme na všechny, aby pokud mohou nevyužívali celý časový limit.
  • tento bonus bude otevřen během celého DMD
  • Rating: Prosíme, vyhněte se ve svých drabble obscénostem a explicitním popisům. Povídka by měla zůstat mládeži přístupná.
  • Fandom: Originální. Vyvarujte se, prosím, odkazům na konkrétní fandom. V rámci originálního příběhu se ale meze nekladou. Tedy vodník je dovolen, ale konkrétní vodník Česílko ne. Originální vodník libovolného jména může vařit mlhu, ale konkrétní vodník Kebule z konkrétního večerníčku nikoli. V případě pochyb vězte, že fandom je omezen spíše méně než více;-)
  • Tým Vajíček:
  1. Eloren
  2. Tess
  3. Chrudoš Brkoslav Štýřický
  4. Remi
  5. muminka
  6. Esclarte
  7. Hippopotamie
  8. Faob
  9. vatoz
  10. Carmen
  11. Blanca
  12. cptdrake
  13. Owlicious
  14. Ghormoon
  15. Saphira
  16. Karin Schecter
  17. ef77
  18. Arengil
  19. KatWee - vypršel časový limit
  20. galahad
  21. gleti
  22. Neferet - vypršel časový limit
  23. Sapfó - vypršel časový limit
  24. myday
  25. Aries
  26. Effatha - vypršel časový limit
  27. V.T.Marvin
  28. mamut
  29. Kaspar-Len Myslitel
  30. Blackrose_sam - vypršel časový limit
  31. mardom
  • Do tohoto tématu vkládá příspěvky pouze tým Vajíček.
  • Seznam budeme průběžně aktualizovat. Sledujte jej průběžně, zda na vás nepřišla řada. Během jednoho dne může pořadí poskočit o několik míst (alespoň v to doufáme).
  • Víte-li že nebudete mít kapacitu napsat drabble v odhadovaný čas (sledujte pravidelně seznam!), můžete nám napsat e-mail (drabble.sos@gmail.com) a my vás přesuneme na konec seznamu, aby vám pokus nepropadl.

Bonus na pokračování na zbytek dubna: Tapirésie - povídka na pokračování
Tento bonus bude uzavřen 30. 4. 2017 v 23:59.

Bodíky můžete sledovat zde
Nezapomeňte si přečíst FAQ.
V případě nejasností konzultujte Pravidla.
Metodika počítání slov

Platné do: 
30. 4. 2017 v 23:59.

Komentáře

Obrázek uživatele Blanca

Koukám, že změna je život... jak jsem předtím vždycky byla Slepi(čka), tak teď je ze mě (a mého alter-ega) vajíčko... no, uvidíme, co se z nás vyklube :D

No, uznávám, že názvy týmů jsou trochu hloupé, ale mně to před měsícem kdovíproč přišlo jako dobrý nápad a dnes chyběla síla a inspirace vymýšlet něco rozumnějšího O:-)
Obrázek uživatele Blanca

Ne, to vůbec nebyla kritika, já jsem nadšená. Akorát Slepi byla moje přezdívka od spolužáků na střední (jediná, která byla myšlená kamarádsky, proto jsem si ji zvnitřnila), takže se mi trochu zastesklo, že tentokrát už Slepi nejsem ;)

Panstvo, nějak se nám to tady zaseklo. Mně nevadí, že nás slepičkové převálcovali, ale dokončit bychom to měla. Kdo je vlastně teď na řadě?

Obrázek uživatele ef77

Neferet a Sapfó podle mně vypršel limit, takže myday, ale nějak si neuvědomuju, jestli vůbec ještě píše.

Jo, já ji tu vídám. Ale nevím, jaký by vlastně měla dostat časový limit. Třeba od teďka?

Obrázek uživatele ef77

Otázka do pranice :o). Napsala jsem jí koment k poslednímu drabbleti, tak třeba se zadaří.

Milá Vajíčka, i vy myslete na to, že už je pomalu třeba zakončovat příběh. Navíc vždycky hrozí, že někdo nebude mít čas své drabble napsat a místo šesti drabble k ukončení příběhu budete mít třeba jen dvě nebo tři!

Tak mám trochu obavy, jestli se tohle dá dokončit jen ve dvou pokračováních. Teoreticky asi jo, ale ať si ten příběh na závěr neodbydeme. Neřešily tohle už Slepičky? Bylo by možné, aby třeba ještě zase navázali ti, co byli první?
(hm, na mě by se už asi nedostalo. No, stejně bych nechtěla psát poslední díl.)

No, ukončovat, ukončovat. Jak jsem psala Slepičkám, zkuste to aspoň trochu zakončit v nutném počtu drabble. Přijde mi to jako součást té týmové challenge (umět to včas zkrotit), i když teda zjevně asi nejtěžší:) Podle mě posledních pár drabble už klidně může být "po akci", aby měl celý docela dlouhý příběh nějakou klidnou dohru. Ale mně se to mluví, žejo.

Pak si klidně jeďte znova kolem dokola (Slepičky už pak nenavázaly), zase by byla škoda ten příběh nechat jen tak viset. Já vás v tomhle rozhodně omezovat nebudu:) Ale jak jsem říkala, snažte se ten příběh ukončit, co to dá v soutěžním počtu drabble. Mimochodem problém Slepiček byl mimo jiné v tom, že jim na konci docela nečekaně odpadlo dost autorů a neměl to kdo dopsat, to se u vás nestalo a vypadá to, že (snad) i ti poslední dopíšou.

Obrázek uživatele Aries

Mardom to ukončila a velmi dobře. Kdyby to záleželo jen na mně, už bych to nechala, jak to je

Nečetla jsem, ale pokud ukončeno, tak ideál, budou body! To se těším, až si to přečtu:)

Poslušně hlásím, že opravdu hotovo a dokončeno. Autor(ka) přede mnou nevyužil(a) časového limitu 24h.

Jasně, jasně, s tím se počítalo, ač jsem jí zkoušela psát i mail:) Perfekt, gratulace!:) Slepičky už mám dobodované, jdu se vrhnout na vás (zítra, teď se mi vybíjí nb, což je jednoznačné znamení, abych šla spát).
-A A +A