Sto dubnových kilometrů

Obrázek uživatele Julie
Fórum: 

Letošním tématem je cesta k novým světů. Taková cesta by měla zahrnovat i zcela fyzický pohyb vpřed, a proto navrhuji běhací/chodicí challenge. Cíl je jednoduchý - ujít nebo uběhnout během dubna 100 kilometrů a hlavně neprosedět celý duben u počítače.
Challenge bydlí na serveru Endomondo. Výkony je tam možno zaznamenávat jednak pomocí aplikace v chytrém telefonu tak i ručně, takže se mohou zúčastnit úplně všichni.

Challenge je uzavřená a na pozvánky, takže prosím ty, kteří by se chtěli zúčastnit, aby se hlásili tady v diskusi!
Jiná pravidla mě prozatím nenapadla a ceny rozhodně žádné nebudou:-) Nicméně případná shozená kila budete moci snadno nahradit na pikniku.

P.S. Jo, vím, že jsem zešílela.

Obrázek uživatele Keneu

Páni! Co probůh letuješ?

Obrázek uživatele Bilkis

Všechno možný. :D Ale nemůžu to říct, protože to mám zakázaný. :D

Obrázek uživatele Aveva

Jste všichni hrozně rychlí, akorát na mě se manžel díval z okna a pak se divil, jak vůbec zvládnu běhat tak strašně pomalu :o)
Obrázek uživatele Keneu

To je v pohodě, já většinou rychleji jdu, než běžím, protože při chůzi jen natáhnu své dlouhé nohy. Kdežto při běhu je tak nevyužiju a musím zastavovat a vydýchávat se.

Obrázek uživatele Bilkis

Já radši neběhám. :D To bych si nabila čuňu, páč psa se pohybuje přískoky nezávisle na tom, jestli normálně jdu nebo běžím. A pustit ji nemůžu. Každý podle svých možností, to je moje heslo.

Obrázek uživatele Aveva

Správné heslo :o)
Obrázek uživatele Iantouch

My jsme se dneska byli projít s Gwendolínou a Owsem. Ti už málem měli jazyk na vestě a když jsme došli zpátky, tak jsem jim řek, že jsme ušli tak 3/4 trasy,co normálně běhám. Ty výrazy stály za to.

Obrázek uživatele Gwendolína

Jazyk na vestě byl jenom do kopečka. :P

Obrázek uživatele Orangutan

Mně se to líbilo a jazyk na vestě jsem neměl. Klidně bych toho ušel i víc, kdybychom nemuseli jet za babi. Jestli se ti zdálo, že jsem měl málem jazyk na vestě kvůli tomu, že jsem funěl jako lokomotiva, tak to je u silnýho kuřáka úplně normální. :D Síly na další pochod jsem v sobě měl dostatek. :-) A s během se taky chystám začít, až si tělo trochu zvykne na víc pohybu.

Obrázek uživatele Bilkis

Když už jsem se ak pěkně rozpohybovala, to bych do konce měsíce mohla zkusit konečně dát TGU s osmikilem. *sama sobě přikývne a hází pohledy mě si nevšímejte*

Obrázek uživatele Keneu

*použila google, zkoukla video a nevěřícně zírá*
Kolik zvládneš teď?

Obrázek uživatele Bilkis

Rozcvičku. :D Mám jen to osmikilo. Mno, většinou se zaseknu na tom nadzvednutí těla od podložky. Ale nevzdávám se!

Obrázek uživatele Keneu

Já tam četla, že to jde až s polovinou své váhy, že to chtějí. Já nesmím zvedat to, co nezvednu (což je fakt divné pravidlo, když se nad tím zamyslíte.) Taky nesmím otřes mozku.

Nicméně DMD fakt ohromně rozšiřuje obzory.

Obrázek uživatele Bilkis

Mělo by to jít.
Ale nejsem sebevrah, přes 30 kilo nezvednu ani normálně. I s dvaceti mám co dělat. (když něco nezvedneš, tak to prostě nezvedneš.. Ale ani nechci radši vědět, co ti je. :( )

Ano! Ale prosím, neříkejte mi o karma józe. To jsem slyšela včera a málem jsem po tom člověku skočila. :D

Obrázek uživatele Iantouch

To je tak komplikovanej pohyb, že bych ho nezvlád asi ani bez činky. :-D

Obrázek uživatele Danae

*taky jenom zírá*

Obrázek uživatele Tess

Jo, mám dotaz.
Zadala jsem svůj dnešní výlet jako "hiking" a ono se mi to zrádně nepřičetlo do celkového množství, protože jako celkové množství to bere jen chůzi nebo běh. Což je zvláštní, protože když člověk tedy výletuje, tak zcela jistě taky chodí.
Tak nevím, mám si to zadat ještě jednou jako chůzi, nebo nějaký guru někde něco přenastaví?

Obrázek uživatele Julie

Guru přenastavila.

Obrázek uživatele Gwendolína

Můžu se ještě taky přidat? ( Na chůzi.) Když už jsme si pořídili toho pejska... :)

Obrázek uživatele Julie

Poslala jsem ti pozvánku.

Obrázek uživatele Zuzka

Proč já na to přišla tak pozdě??
Chjo...
No, Endomondo mám, znám a docela to jde, do práce chodím nějaký dva kiláky pěšky z Míráku, plus po městě občas něco nachodím...
Asi už vás nedoženu, ale zapojila bych se.

Obrázek uživatele Julie

Máš pozvánku. Teoreticky by to mělo počítat pohyb i zpětně, pokud ho zadáš.

Obrázek uživatele Terda

Tak jsme vzdala chození s endomondem, protože mi z něj fakt vycházely blbiny. Takže chodím s vypůjčeným měřidlem a zadávám ručně. Jen mi ještě vrtá, jestli při ručním zadání jde taky nějak zadat ta ujitá trasa, ne jen vzdálenost a čas...

Obrázek uživatele Zuzka

Asi jsem si rozbila Endomondo. Fňuk.
Protože na přijetí challenge to chtělo heslo, vznikl mi novej účet, když jsem to zjistila, zrušila jsem ho a a snažila se upravit ten facebookovej aby fungoval i na challenge... a teď se ani facebookem nepřipojim. Doufám, že moje historie není nadobro ztracená :(

Jak je jaro, tak jsem se zase pěkně rozběhala. Nedáme si zase nějakou motivační výzvu?:) Mám to do práce 6,5 km, to mi vyjde akorát na tu stovku za duben!

Navíc potřebuju pokročit v zombíkách a konečně začít tu druhou sérii.

Obrázek uživatele Zuzka

ale tak jako... šlo by :)

Obrázek uživatele Eillen

Tak jsem se rozhodla, že si letos dám těch dubnových sto kilometrů (minimálně). A protože jsme ráno vyrazili do zoo, tak jsem narychlo stáhla nějakou aplikaci do mobilu... Za dnešek tedy hlásím prvních 10km a snad to bude takhle hezky skákat i dál. :-)

No, napadlo mě to, ale přece jenom... 4 krát výlet za 25 km, 5x výlet za 20 km, to by všechno teoreticky šlo, ale není to úplně reálné, jeden víkend bude vůbec málo chodící... a v týdnu skoto nic, takže to moc šancí nemá.

Obrázek uživatele Eillen

Zase máš prodloužený víkend o velikonocích. Sama si myslím, že těch sto asi nedám. Přes týden prostě není čas a o víkendech sice dokážu denně dát minimálně 10km, ale i tak je to málo. Nejvíc ale nachodím právě o těch velikonocích...

Na velikonoce právě budu dva dny chodit jen po městě. Ale možná se nějak využije i pátek nebo pondělí... Pak jsou víkendy na chatě, kdy sice chodím, ale taky ne dost. Patnáctikilometrová cesta na vlak dneska je výjimkou (jdu si spočítat, kolik jsem to teď zhruba dohromady nachodila).

Obrázek uživatele Zuzka

Vážení a ctění chodiči a běhači,
založila jsem nám na Endomondu challenge, je neveřejná, můžu vás doň pozvat, takže se mi hlaste, koho mám hledat a zvát (jsem děs a hrůza a neznám civilní jména - pokud je chcete sdělit neveřejně, napište mi na certisko12b@volny.cz).

Obrázek uživatele Terda

Jé a já bych asi chodila... sice nemám tolik času, jako když tahle akce běžela poprvé (takže tu dvoustovku jako tehdy nedám a nejspíš ani tu stovku), ale zní to bezvadně. Akorát jsem asi vyhodila endomondo z mobilu. :(

Stahuji Endomondo, dám vědět, až si vzpomenu, jak tam jsem přihlášená. Mimochodem to zas budu chodit běhat s třemi různými aplikacemi najednou:D

Tak jsem tam jako "nifredil dmd". Pokud máš přístup k té předchozí výzvě z roku 2015, tak tam jsem byla...

Prosím o přidání a děkuji za vytvoření výzvy!

Obrázek uživatele Eillen

Tak jsem si stáhla tu aplikaci a jsem tam přes google účet eillen.mcfir
Sice tím přicházím o deset sobotních a pět nedělních km, ale pokusím se to dohnat.

Eillen, mám dojem, že si tam můžeš ručně zadat i předchozí běhy... Já si tam taky chystám dát těch svých sobotních ušmudlaných 5 km.
Obrázek uživatele Eillen

Aha. No, doma zkusím přijít jak na to... vidím tu aplikaci poprvé v životě

Edit: ha, našla. Mám to tam. Děkuji za upozornění :-)

Obrázek uživatele Zuzka

pokud jsi aplikaci neměla, dá se to tam dodat ručně. Pokud bys ji bývala měla, načetla by ti zpětně všecko od 1. dubna.

Obrázek uživatele Zuzka

jsem vás tam požádala o spřátelení a pak vás budu moct pozvat :)

Obrázek uživatele strigga

Nemám internet v mobilu, a tak bych si musela kreslit a počítat trasy, a na to vím, že nemám.. ale rozhodně se budu snažit ujít i víc než stovku! Chodit do práce aspoň část cesty pěšky (celou bych šla přibližně dvě hodiny, to nestíhám :D) je super, jen si ještě umět zorganizovat čas..

Obrázek uživatele Terda

Jinak, mě bys tam měla najít jako Terdu Veverku. :)

Obrázek uživatele Eillen

Mám takový technický dotaz...
Kdybych tam chtěla ručně zadat kilometry, které "nachodím" na domácím běhadle, tak to mám dát pod čím? Pod během nebo pod chůzí? Ne, že by toho bylo tolik, ale zase když už si to doma odcvičím, tak bych to ráda započetla (jdu se právě převléknout a dát si do těla... tak že bych měla dvojnásob dobrý pocit, že něco dělám :D )

Obrázek uživatele Zuzka

Můžu ti tam přihodit chození na pásu mezi možnosti k plnění té challenge. Vlastně to půjdu rovnou udělat :)

Obrázek uživatele Eillen

Jsi skvělá! A já se jdu přestat flákat a letím cvičit :)

Obrázek uživatele Eillen

ehm, já vím, že jsem otravná... Ale Kuba mi upozornil, že jsem zadala chybné info. My nemáme doma běžící pás, ale eliptical trenažér. Šlo by ho případně také přidat? On i ten pás se mi bude hodit, kamarádka chce, abych s ní chodila na heaty, takže ta práce snad nebyla zbytečná...

Obrázek uživatele Zuzka

chtěla jsem ti napsat, že to tam neni, ale zjistila jsem, že jo! Nevim, jakým způsobem to zpracovává kilometry, ale máš to tam :)

Obrázek uživatele Zuzka

EDIT: tak ne, promiň. Přidání elipticalu nám zrušilo možnost hodnotit podle počtu kilometrů...

Obrázek uživatele Eillen

Tak na to kašli. Já na tom stejně týdně dám maximálně kilometr a půl. A to mi nevytrhne...

Obrázek uživatele Terda

Ty Zu... já vím, že přede dvěma lety se to zatrhlo... ale když tam máš kolo, prošel by mi kůň? Asi ne, co?

Obrázek uživatele Zuzka

Jako... můžu to tam dát, co řeknou hlavní vedoucí, to nevim. Dalo by se říct, že ty kilometry nachodil ten kůň, že jo, ale jako sama vim, že i jezdec si docela mákne...

Stránky

-A A +A