Vánoční koutek pro opozdilce 2016

Obrázek uživatele sos

Veselé Vánoce, Ježíškové!
Ti z vás, kteří nestíhají svou povídku zveřejnit dnes, mohou poprosit o strpení v komentářích k tomuto článku.
Bude hezké, když naznačíte, kdy má váš obdarovaný dárek asi tak očekávat. Budete-li povídku, či její pokračovaní vkládat 26. prosince a později, upozorněte nás na to prosím na sos.hp.ff@gmail.com. Urychlíte tím tak zveřejnění, neb sem už nekoukáme každou půlhodinu.

Komentáře

Obrázek uživatele Remi

Pardon, bohužel nestíhám povídku do dvanácti vložit. Na svou obhajobu můžu říct leda to, že neumím s HTML a povinná četba mi taky času nepřidává... :(
Nechci kazit překvapení úplně, tak radši nebudu jmenovat budoucího obdarovaného.
Ale slibuju, že nejpozději do zítřejšího večera tu povídka bude!

A... Můžu se zeptat... Když chci vložit do textu oddělovač, aby se ve zkrácené verzi (na úvodní stránce) objevila jen část textu, jak to mám udělat? Samotné < ! - - b r e a k - - > (bez mezer, to já jen, aby to bylo vidět) nefunguje. Je třeba to nějak párovat? Vynechávat řádky? Budu ráda za radu. :)

Obrázek uživatele Keneu

při vkládání se dá zakliknout možnost upravit souhrn, nebo tak nějak se to jmenuje, do něho dáš to, co chceš mít před oddělovníkem a zbytek do Body a je to

Obrázek uživatele strigga

Tyjo, dobrý, to jsem netušila, a to s tím bojuju každej rok! :D Letos jsem to vyřešila tak, že jsem ten "breakoddělovač" dala na samostatnej řádek, a kupodivu to zafungovalo.. :D

Obrázek uživatele strigga

Povídka vložena s patnáctiminutovým zpožděním! Velice se obdarovávanému omlouvám, ale už by se měla brzy objevit! :)

Obrázek uživatele Keneu

Já už mám taky vloženo a to jsou ještě pořád Vánoce! Jupí!
*oslavný taneček*

Obrázek uživatele Remi

Mám to! *trochu hysterický smích*
Hodina dvacet šest... To se vsákne...

Děkuju Keneu, třeba to vyšlo! :)

Obrázek uživatele gleti

mea maxima culpa

moc se omlouvám, ale dvě vošklivé virózy mě vycucly natolik, že dnes absolutně nestíhám. a tak prosím o 24 hodinové pozdržení.

Obrázek uživatele neviathiel

Vloženo, stihla jsem vložit prolog, ale narazila jsem na technický problém, takže momentálně zjištuji, co s tím. Doufám, že povídku dokončím v rozumné době.

Obrázek uživatele Blanca

Moje milá Zuzko, Ježíška rozhodil časový rozdíl a pak ho to zasněžilo v kanadských Skalistých horách, ale slibuje, že povídku budeš mít nejpozději 26. k rannímu čaji.

Obrázek uživatele Zuzka

Uiiiiii! Blanca je můj Ježíšek!!! Uiiiii!!! Squeeeeee!!!
Mimochodem, Ježíšku, jak to chodí, když ti přijde pošta do San José a ty jsi v Kanadě? Zachovají ti to někde?

Obrázek uživatele Erys

Moc se omlouvám, vážně jsem to letos chtěla stihnout včas. Mezi výmluvami by se našly i nějaké nepříliš hloupé, třeba to vánoční nachlazení, ale budou to výmluvy. Zatím doufám, že svou věc zvládnu dopsat zítra ve vlaku, ale nejsem si jistá, jak na tom budu s připojením. Přinejhorším v úterý okolo poledne.
Promiň, má zatím budoucí obdarovaná, a počkej mi prosím ještě ten den či dva.

Obrázek uživatele mamut

Tvá obdarovaná si počkala a jak se říká "Kdo si počká..."
je to krásné a dojemné a vůbec.
Děkuji moc :)

Obrázek uživatele Ebženka

svou povídku vložím nejpozději zítra - nepodařilo se mi ji dokončit. Tvoje přání pro mě je velkou výzvou a trochu se s ním peru. Ebženka
Obrázek uživatele Eillen

Jelikož jsem napsala dárek jako takový bonus, samozřejmě mi nic netlačilo ho vložit v řádném termínu. Tak se o to pokouším právě teď, ale přiznám se, že si zase připadám jak Alenka v říši divů... to taky bude tím, že jsem doteď vkládala jenom drabble v rámci maratonu a jednou dobročinnost.
Takže dotaz od úplně ...... (doplňte si sami). Pod částí "body" mám jen "náhled", takže to jako klinku na něj a pak někde bude možnost to případně upravit a odsouhlasit po případných úpravách?

Obrázek uživatele Zuzka

přesně jak říkáš. Po Náhledu se dá opravit, znovu nahlédnout a uložit.

Obrázek uživatele Eillen

Díky moc.
Tak jsem se s tím poprala. Jdu ještě hodit echo na mail a pak se modlit, ať mě nikdo neukamenuje za ten běs :-D

Obrázek uživatele Carmen

Milá Remi,
já se strašně, opravdu strašně moc omlouvám, ale všechen ten stres mě nějak dohnal a vygumoval mi hlavu a... úplně jsem sem zapomněla povídku včera vložit... Je mi to moc líto. Slibuju, že tady bude co nejdřív, počítám nejpozději zítra večer.

Obrázek uživatele Keneu

Žije! Hurá!

Obrázek uživatele Remi

Jé, já budu mít Ježíška! :)
Vůbec si nelam hlavu a najež, kdy bude čas a nálada. Teď se budu těšit o sto šest! :) Tak zatím krásné a pohodové svátky.

-A A +A