II. Židle

Obrázek uživatele strigga

Židle

Fandom: Originální (ještě se to tak dá brát. Od příští části, jestli ji někdy napíšu, to půjde sotva.)
Rating: stále se nic drastického nekoná

Druhá část. Moc děkuju Aries, neviathiel a Kleio, které se vyjádřily v tom smyslu, že zatím nemají v úmyslu mne kamenovat za strkání nosu do jejich fandomu.
Druhá část je ukecanější. Navíc si to hlavní postavou dost zjednodušuju. Zasloužila bych klepnout přes prsty.
Bingo už asi (určitě) nestihnu, ale stejně díky, že jsem si to vůbec mohla začít psát. Třeba to i dopíšu, aspoň ten prolog ;)

P.S. Jo, kdybyste měl někdo pocit, že už jste někde něco podobného četl.. tak jste možná letos četli moje drabblata, což mě samozřejmě velmi těší.

Fandom: 
Klišé: 

Komentáře

Obrázek uživatele neviathiel

Jé, Celetná 20. Jak se dá dojít do Karolina? Docela by se mi to hodilo, nerada se proplétám mezi turisty.
Mám ráda lokace, které jsem už mnohokrát prošla, tedy spíš probloudila :-)
A z tohoto důvodu mě tahle část docela děsí. Dýchla na mě vzpomínka na zoufalé bloudění po budově, kterou mi odmítá najít i google maps :)
Kde je pokráčko?

Obrázek uživatele Aries

Na mě z toho zas padá taková nostalgie, ještě větší než z toho původního drablete. V tom baráku jsem nebyla už asi pětadvacet let,ale už tenkrát to tam bylo!
Nemůžu se dočkat pokráčka

Obrázek uživatele strigga

Omlouvám se za zpoždění. Pokračování je na místě! :)

Do Karolina se dá dojít překvapivě snadno, akorát já to tehdy vůbec netušila, takže mě dost překvapilo, když jsem najednou stála v nějakém divném atriu se sochou, kde to vypadalo jak na ministerstvu kouzel. Jestli si to dobře pamatuju, tak prostě vyjdeš po schodech zezdola (po těch hlavních, co vedou nad bývalou K4), stačí myslím jedno patro, nad nimi zahneš doleva, na konci chodby doprava (ne do mezipatra), a pak skleněným průchodem rovně dál, myslím, že tam jsou někde ještě další schody. A z druhé strany spousta dalších schodů. Děsivý zážitek jenom na to vzpomínat. Navíc si myslím, že to ta zatracená budova od té doby stejně někam přestěhovala.
Google maps ji odmítá najít? Zaznamenáno, děkuji ;)

Nostalgii zdar!

Obrázek uživatele neviathiel

Tamta, co jsem ji nenašla ani googlem, snad ani nepatřila k FF. Teda patřila, potkala jsem tam Mivku, ale to jsem už prchala do Rudolfina, protože jiný pan profesor použila staré označení pro místnost, kde měla za deset minut začít zkouška. Jenže to staré označení je zase aktivní a označuje jinou posluchárnu v jiné budově... ještě jsi neztratila nit? Já už jo.

Na tu Celetnou 20 mi budeš muset někdy nakreslit plánek, já nedokážu pochopit textové ani slovní pokyny...

Obrázek uživatele strigga

Ztratila. Ale vůbec se tomu nedivím, a to se taky počítá. Já tehdy taky hledala nějakou učebnu, jenže když jsem našla dveře s tím správným číslem, zjistila jsem, že za nimi není posluchárna, ale jakýsi pochybný sekretariát čehosi, o čem jsem raději zapomněla, co to bylo.

Já zas neumím kreslit (kdokoli, kdo mě zná, ti jistě rád povypráví profláklou historku o tom, jak jsem se pokusila nakreslit lodičku). Asi mi nezbude než ti tam nalepit na zdi šipky. ;)

Obrázek uživatele neviathiel

Už nemusíš :-P

Ta budova byla na Hybernské. Ale už jsem ji podruhé nenašla.

Obrázek uživatele neviathiel

Kdybys byla na srazu DMD 2014, věděla bys, že zabloudím i se šipkami! :)

Obrázek uživatele strigga

Já tam byla, ale asi v tom hrál roli ten problém se socializací. Jak praví klasik, obvykle se nedám vidět, když nechci. :D
Ale stejně bych to zkusila. Ono když zabloudíš v Celetné, pořád se to dá svést na Celetnou. :)) Nebo poprosím někoho schopnějšího o nakreslení plánku. Mně by z toho možná mohlo vyjít něco jako Guernica, v tom lepším případě.

Obrázek uživatele neviathiel

Anebo zkusím toho milého pana vrátného, kterého jsem v povídce zahlédla taky...

-A A +A